Âşık Veysel’i Anma Konseri: “O Karanlıkta Bir Işık”

Âşık Veysel’i Anma Konseri: “O Karanlıkta Bir Işık”

Büyük Halk Ozanı Âşık Veysel, 26 Mart Cumartesi günü Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konser etkinliği ile anılacak…


Belediyemiz, 21 Mart 1973 tarihinde hayatını kaybeden Büyük Halk Ozanı Âşık Veysel Şatıroğlu’nun ölüm yıl dönümü kapsamında Beşiktaş’ta anma konseri düzenliyor.

Türk Halk Müziği’nin önde gelen isimlerinden Cengiz Özkan ve genç kuşağın en önemli kadın halk müziği sanatçılarından Özge Çam Doğan anma programı çerçevesinde Akatlar Kültür Merkezi sahnesinde olacak. Âşık Veysel’in eserleriyle anılacağı konserde onun engin dünya görüşü ve aynı zamanda bilgece yaşamından kesitlerin anlatılacağı sohbet bölümleri de yer alacak. Konserin sunumu ve moderatörlüğünü ise Başak İkiz yapacak.

Bu anlamlı ve müzik dolu akşama tüm komşularımız davetlidir. Biletlerinizi konserden bir gün önce kültür merkezlerimizden ve Levent Hizmet Binası’nda yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzden ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

Tarih: 26 Mart 2022 Cumartesi
Saat: 20.00
Yer: Akatlar Kültür Merkezi
Adres: Akat Mah. Zeytinoğlu Cad. No:16 Beşiktaş
Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.