Ataol Behramoğlu Şiirleriyle İkinci Kırk Yaşında

Ataol Behramoğlu Şiirleriyle İkinci Kırk Yaşında

Ataol Behramoğlu’nun ikinci kırk yaşını iki yeni kitabıyla kutluyoruz…


60’lı yıllar toplumcu şairler kuşağının manifestosu niteliğindeki şiirlerin büyük ustası Ataol Behramoğlu’nun ikinci kırk yaşını iki yeni kitabıyla kutluyoruz. Tekin Yayınevi tarafından hazırlanan ve Ataol Behramoğlu’nun yeni şiirlerinin yer aldığı “Suçlusunuz” ve kesintisiz 60 yıldır tuttuğu güncelerden oluşturulan “Cezaevi Güncesi” kitapları 15 Mayıs Pazar günü Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi’nde tanıtılacak. Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinlik, saat 17.00’de basın tanıtımı ve kokteyl ile başlayacak.

Ataol Behramoğlu’nun şiirleri ve cezaevi güncelerinin okunacağı program kapsamında Behramoğlu’nun sanatçı, yazar ve siyasetçi birçok dostu sahnede buluşarak Behramoğlu’nun ikinci kırk yaşını kutlayacak. Meltem Cumbul ve Levent Üzümcü’nun sunumlarıyla gerçekleşecek olan etkinliğe Ayşegül Tözeren, Ayşen Şahin, Barış Terkoğlu, Cansu Fırıncı, Gökmen Karadağ, İsmail Saymaz, Nebil Özgentürk, Nihat Behram, Orhan Aydın, Orhan Kurtuldu, Pelin Batu ve Senan Kara konuk olarak katılırken Ekrem Ataer, Haluk Çetin, Selçuk Korku ve Tuna Kiremitçi de etkinliğin müzik bölümü için sahnede olacak.

Etkinliğe tüm halkımız davetlidir.

Tarih: 15 Mayıs 2022 Pazar
Saat: 17.00 - 21.00
Yer: Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi
Adres: Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. No:10 Beşiktaş
Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.