BAĞCILAR BELEDİYESİ’NDEN DEPREM BÖLGESİNDE 12 BİN KİŞİYE 3 ÖĞÜN SICAK YEMEK

BAĞCILAR BELEDİYESİ’NDEN DEPREM BÖLGESİNDE 12 BİN KİŞİYE 3 ÖĞÜN SICAK YEMEK

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından Bağcılar Belediyesi’nin başlattığı yardım seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. AFAD Koordinasyonunda hareket eden ekipler, 10 ilde arama kurtarmadan erzak dağıtımına kadar her yerde ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor. Hizmetler kapsamında Adıyaman’da da depremden zarar görenlerin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Bu amaçla Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’in talimatıyla Adıyaman’da Yemek Dağıtım Merkezi kuruldu.

Gün boyunca içecek yardımı da yapılıyor

Boş bir alanda kurulan çelik konstrüksiyonlu dev çadırda her gün yemek pişiriliyor. Sıcak yemekler depremzede aileler başta olmak üzere polis, asker, arama-kurtarma görevlisi ve kamu çalışanlarına ikram ediliyor. 3 öğün dağıtılan yemekten günde 12 bin kişi yararlanıyor. Öte yandan gün boyunca gıda ve içecek yardımı da yapılıyor. Kendilerine sunulan hizmetten memnun kaldıklarını söyleyen vatandaşlar, yardımlarından dolayı Özdemir’e teşekkürlerini iletti.

h2s0dvkqlyraqbnf6gjtjxw5.jpg

rqzmb06jdIuwdtvx2ul9aemo.jpg

9ukh6azpbjvw41fv7sg3f5le.jpg

i3oqtmceyvuu6fwsgnsldtnh.jpg

mhnonsarlikgmz8cvabe6Iqq.jpg

ln8uel9gI4vsu0cajbx6ohkq.jpg

zf9mynkrwcwcvsdq4ljps1xf.jpg

9sue1mtyc47kix2vezqnbuy5.jpg

vf8e9ygpojvemubws3ttdnlh.jpg

mpdxgd3nhoquvga1cix7ye5m.jpg

Inh9xnjsjhabgpp5bydleu37.jpg

a5xv7n3jvy4crkz2nhbImg1d.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.