BAĞCILAR’DA İHTİYAÇ SAHİBİ BİN 200 AİLEYE ET YARDIMI

BAĞCILAR’DA İHTİYAÇ SAHİBİ BİN 200 AİLEYE ET YARDIMI

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’in göreve başlamasının ardından kurulan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, anlamlı bir organizasyona imza attı. Müdürlük bünyesinde düzenlenen program çerçevesinde kesim gerçekleştirildi. Sabahın erken saatlerinde başlayan kesim işlemlerini Başkan Özdemir de yerinde takip etti. Kesilen hayvanlardan elde edilen etler, paketler halinde hazırlanarak araçlara yerleştirildi. Görevliler, etleri adresleri daha önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerinin evine ulaştırdı.

Paylaşmak sadece bayramlarla sınırlandırılmamalı

Paylaşmanın rahmet ve bereket olduğu düsturuyla hareket ettiklerini söyleyen Özdemir, “Paylaşmak sadece Kurban ve Ramazan gibi dini bayramlarla sınırlandırılmamalıdır. Biz ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizi hiçbir zaman unutmuyoruz. Yıl içinde belirli periyodik aralıklarla kuru gıdadan kıyafete ve kırtasiyeye kadar farklı kalemlerde yardımlarda bulunuyoruz. Şimdi de bin 200 haneye parçalanmış, hazır ve taze bir şekilde 4 kilo et götürdük. Afiyet olsun, şifa versin İnşallah. Onların yüzünün güldüğünü görmek bizim bütün yorgunluğumuzu alıyor. Bundan sonraki süreçte de gücümüz yettiğince yardımlara devam edeceğiz” dedi. Kendilerine et ikram edilen vatandaşlar da başta Özdemir olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

pym3gawncruezpI4i85omxxl.jpg

y3qx5c2hjgpe6rorkfejsblc.jpg

qv3kjhvcc9tajlbmfqmblexg.jpg

q71ltfo6abgzmcc50xvyI3vs.jpg

nxyvlirrxf15n6ukhpoakemz.jpg

qIo3s2a14xvfzzbvwdpht9jc.jpg

xabfxugqdyrwkIoumjsevv73.jpg

p7mahbf15pww8jyrymfooigt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.