BAKAN KARAİSMAİLOĞLU KAĞITHANELİLERE MÜJDEYİ VERDİ

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU KAĞITHANELİLERE MÜJDEYİ VERDİ



AK Parti tarafından organize edilen; İstanbul'da bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticilerinin vatandaşla buluştuğu 'Yüz Yüze 100 Gün' programı kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Kağıthane'ye geldi.

Bakan Adil Karaismailoğlu ilk olarak AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı'nın Orman Bahçe'de düzenlemiş olduğu programa katıldı. Bütün gün Yüz Yüze 100 Gün programı kapsamında Kağıthane'yi didik didik dolaşacaklarını dile getiren Karaismailoğlu, "Bütün derdimiz ve amacımız vatandaşımızın, milletimizin gönlüne girmek. Yaptığımız işlerde amacımız sadece ve sadece yaptığımız hizmetleri vatandaşımız kullandığında onun mutlu olmasıdır ve onun güler yüzüdür." diye konuştu.

Orman Bahçe'deki programın ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve AK Parti Kağıthane ilçe Başkanı Serkan Cantürk; hep birlikte ilçedeki esnafları ziyaret ederek yerel ve ulusal projelerini paylaştılar.

Bakan Karaismailoğlu, gelecek günlerde bakanlık olarak İstanbul'da 3 metro hattının hizmete açılacağını kaydederek, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattının İstanbul Havalimanı-Kağıthane etabının eylül sona doğru açılacağını bildirdi. Yıl sonuna doğru hattın tamamını devreye almayı planladıklarını dile getiren Karaismailoğlu, "Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin de içinden geçecek olan metro hattımızda yine aynı dönemde (eylül sonu-ekim başı) bitirmek için hummalı bir çalışma var. Aynı dönemde açacağımız metrolardan bir tanesi de Kadıköy-Pendik hattını Sabiha Gökçen Havalimanı'na bağlayacağımız hat. Onu da önümüzdeki eylül sonu, ekim başı gibi bitirmeyi hedefledik, devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Gürsel Mahallesi'ndeki esnaf ziyaretlerinin ardından Bakan Karaismailoğlu gençlerle buluştu. Kağıthane Belediyesi tarafından üniversite tercihi yapacak gençlere rehberlik etmek amacıyla kurulan standları Başkan Öztekin ile birlikte gezen Bakan Karaismailoğlu buradaki çalışmaları inceledi. Bakan Karaismailoğlu öğrencilere eğitim ve sosyal hayatlarında başarılar diledi.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin gün boyu Bakan Karaismailoğlu'na eşlik etti. Başkan Öztekin Bakan Karaismailoğlu'na ilçedeki mevcut ve yeni dönem projeleri hakkında bilgi verirken, destekleri için kendisine Kağıthaneliler adına teşekkür etti.

w7bidjunjc12khyooxnwqr0s.jpg

p9tz6brocahp30h4jdsw5Imc.jpg

lbfIspcesz2my41g6hv9ojw0.jpg

58qdyvqlgre2jvwkgsttbizn.jpg

5ynhjtmavv8sntuchb3x42yo.jpg

hxe6qgwmkbg24rfvumslkj38.jpg

h5znavyec8xxqpuakoIdguib.jpg

c5lmczvg6tdahkbxyykznutx.jpg

8m4a7lqpwsabuv0ergbnzm2o.jpg

v4jmepo38c0a6nwatluxyf2s.jpg

h9uypeknvzw45ivlhzmqx3bn.jpg

r3ntxqyl0djbsvuxm68avezt.jpg

9anwofbg7s5q6zdjve3fmhkx.jpg

vbz6ybtc4uyjnx5qdfuoohlg.jpg

8lnvp5nd69jswg0vbt7ab43r.jpg

xnimco8usyjIba3js7pquret.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.