BAŞKAN ÖZTEKİN AFET BÖLGESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

BAŞKAN ÖZTEKİN AFET BÖLGESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Depremin yaşandığı günden bu yana Kâğıthane Belediyesi, tüm imkânlarını seferber ederek bölgede günlük yaşamın normale dönmesi için adeta üs kurdu. Kâğıthane Belediyesi, Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki konteyner kentlerin bakım-onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor, bölgenin salgın hastalıklardan korunması için temizlik çalışmalarını üstleniyor, ambulanslarıyla hasta vatandaşların hastanelere nakillerini sağlıyor. Ramazan dolayısıyla Kâğıthane Belediyesi bölgede her gün bin kişilik iftar verirken, ramazana özel çocuk etkinlikleriyle de afetzede çocukların morallerini yüksek tutmaya çalışıyor.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin Battalgazi ilçesine giderek vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İhtiyaçların giderilmesi noktasında yerinde incelemelerde bulunan Başkan Öztekin kaymakam, belediye başkanı, muhtar ve ilçenin ileri gelenleriyle de bir araya gelerek istişare yaptı. Bölge halkı ve çocuklar Başkan Öztekin'e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yakın ilgi gösterdi.

Başkan Öztekin; '' Sizlere Kağıthanelilerin selamlarını getirdim. Kalbimiz ve dualarımız sizlerle. Burada hayatın bir an önce normale dönmesi için çalışıyoruz. Bu konuda Cumhurbaşkanımızın kesin talimatı var. Devletimiz tüm imkânlarını seferber ederek, milletimizin de desteğiyle illerimiz yeniden ihya olacak. Bizler daima yanınızdayız.'' diye konuştu.

wisozlkegd6pIsyru3f7tmxh.jpg

roIw3pyqxdudfei4ajgjh9ts.jpg

lxtixIoarznzrgemv1ejubl5.jpg

ckc1ygaljh3rjps0ybfr8unv.jpg

c9ckvbaun20fuzpjqyfmwgzg.jpg

1cycwdvgnksfhhbl3otgmqyI.jpg

iznvx19safpjetmvetak60o8.jpg

jliloy07cshngsduyodzIupa.jpg

kkjsxrIhynapylwe2ldtizfj.jpg

bsgIqjxn2pu1khixypfz0nwd.jpg

1ftsbrdyahdz2ivxqk5Imw9l.jpg

ujuvs4xcop6inkxh3wz0fkty.jpg

veg10dmIuowdkozpfqt5tcbr.jpg

7wcfrslj8ek9yxo50dafxnlu.jpg

2ln5tdazcjtuakemb0np4gc9.jpg

03yyfg4rxdunbI1vis29m6ea.jpg

0wxadbvq3u172gplojsecftr.jpg

szdqwvo8chaxkt1ejb5lbqwe.jpg

xxcmy5h47ztek3z9Idwlodsp.jpg

v6sero1tnycIluumopqfavjz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.