BAŞKAN ÖZTEKİN BAYRAMI VATANDAŞLARLA GEÇİRDİ

BAŞKAN ÖZTEKİN BAYRAMI VATANDAŞLARLA GEÇİRDİ

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ramazan bayramını ev ve işyeri ziyaretleriyle geçirirken ilçede geleneksel hale gelen siyasi parti temsilcileriyle bayramlaşma programında; ilçe başkanları ve mülki erkanla bir araya geldi.



Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin bayram namazını Sultan Selim Merkez Cami'de kıldı. Namaz sonrası belediye tarafından dağıtılan lokum ve kolanyaları vatandaşlara ikram eden Başkan Öztekin ilk gün ev, STK ve işyerlerini ziyaret ederek ilçe sakinleriyle bayramlaştı.

Kağıthane’de dini bayramlarda gelenek haline gelen siyasiler arası bayramlaşma programına bu bayram Milliyetçi Hareket Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Şafak Taştemir ev sahipliği yaptı. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve Kaymakam Mustafa Koç'un da katıldığı bayramlaşma programında siyasi partilerin ilçe başkanları Kağıthane için birlik mesajları verdi.

Siyasi Partiler Bayramlaşma Programı'nın ardından AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı da Hasbahçe'de üyeleriyle bayramlaştı. AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk'ün ev sahipliğinde gerçekleşen programa AK Parti İstanbul Milletvekilleri Abdullah Güler ve Ahmet Hamdi Çamlı da katıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin burada yaptığı konuşmada önümüzdeki bayramları birlikte sağlık ve huzurla geçirme dileğinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.