BAŞKAN ÖZTEKİN'DEN ÇALIŞANLARA BAYRAM MÜJDESİ

BAŞKAN ÖZTEKİN'DEN ÇALIŞANLARA BAYRAM MÜJDESİ

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, belediye personeline bayram öncesi maaş ve ikramiyelerinin yatırılacağını söyledi.



Kağıthane Belediyesi'nde gelenekselleşen bayramlaşma programına personeller, idari müdürler, başkan yardımcıları ve Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin katıldı. Bayramlaşma programında konuşan Başkan Öztekin, çalışmalarından ötürü personele teşekkür ederken bir de müjde verdi.

Maaş ve ikramiyeler bayram öncesi yatırılacak

Bayram öncesi maaşların yanı sıra her bir çalışanın hesabına 750 TL ikramiye yatırılacağını müjdeleyen Başkan Öztekin: '' Emeğiniz benim nazarımda çok kıymetli. Rahat bir ay geçirebilmeniz için ramazan öncesi market alışveriş kartları, ramazan ortasında da kumanya kolilerini sizlere teslim ettik. İnşallah Temmuz ayı geldiğinde de emeklerinizin karşılığını toplu sözleşmelerle daha memnun olacak şekilde alacaksınız. Her zaman yanınızdayım. Bayramınızı tebrik ediyor, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.'' dedi.

Kağıthane'de projelerin %90'ı hayata geçti

Seçim öncesi vaadedilen 53 projeden %90'ını hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Öztekin; kaynakların verimli kullanımı, zaman yönetimi ve özverili çalışmalar neticesinde Kağıthane'yi yeni baştan imar ettiklerini açıkladı.

rohjpevpfk7bn3bxuor2ddlg.jpg

p2slmyn7j8w0y1hgwxmIqa3u.jpg

Itgpdlqu1xwhmkyeoc2xnfsh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.