BAŞKAN ÖZTEKİN'DEN İBB'YE SERT TEPKİ: HALİÇ'İ KİRLETMEYİN

BAŞKAN ÖZTEKİN'DEN İBB'YE SERT TEPKİ: HALİÇ'İ KİRLETMEYİN



Kağıthane’de sabah saatlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSKİ aracı atık sularını ilçenin merkezinden geçen dereye bırakırken görüldü. Vatandaşların tepki göstererek cep telefonlarıyla kayda aldığı olay sosyal medyada gündem oldu.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yaptığı açıklamada İBB’ye seslenerek ‘‘Haliç’i kirletmeyin’’ dedi ve olaya sert tepki gösterdi: ‘’ Bugün İBB'ye bağlı İSKİ araçlarının kirli ve atık sularını Kağıthane Deresi'ne bıraktığını gördük. Bırakılan suyla Kağıthane Deresi ve Haliç kirletiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi birçok reklam panolarına 'Haliç'i temizliyoruz' ve 'Haliç nefes alıyor' gibi duyurular yazıyor ama Haliç temizlenmiyor aksine kirletiliyor. İBB, Haliç'i kirletiyor. O yüzden bırakın Haliç'i temizlemeyi bari Haliç'i kirletmeyin. Bu olaydan sonra ekiplerimiz hızlı bir şekilde müdahale etti ve İSKİ aracını uzaklaştırdılar.’’

Başkan Öztekin konuyu İBB meclis gündemine de taşıdıklarını belirterek; bırakılan atık suyun tam olarak ne olduğunu araştırdıklarını söyledi.

ug5byrt8xm6tiwnk7u1h2qpl.jpg

2wox8yrjdf6ettvju54mgbpk.jpg

cIgdbvdjz53cuqghwesb7yvs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.