BAŞKAN ÖZTEKİN, HÜRRİYET KAPALI OTOPARK VE MODERN PAZAR YERİ’NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

BAŞKAN ÖZTEKİN, HÜRRİYET KAPALI OTOPARK VE MODERN PAZAR YERİ’NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Yeşil alan, katlı otopark ve kapalı pazar yerinden oluşan Hürriyet Kapalı Otopark ve Modern Pazar Yeri projesi 10 bin m² alanı kapsıyor. Ayrıca Otopark’ın en üst kısmında yüzlerce ağaç ve bitki türü, 200 metrelik yürüyüş yolu, çocuklar için oyun alanları ve futbol sahası da bulunuyor.

Açılış töreninde konuşan İstanbul Valisi Davut Gül; “ Hürriyet Kapalı Otopark ve Modern Pazar Yeri projesi çok amaçlı bir proje. Vatandaşların birçok ihtiyacına cevap verebilecek bir yapı oldu. Mevlüt Başkan’ımıza ve ekibine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyor, projemizin de hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ise; “ Hürriyet Mahalle’mize açmış olduğumuz Hürriyet Kapalı Otopark ve Modern Pazar Yeri projemiz ile trafik akışında rahatlık sağlayacağız. Aynı zamanda pazar yerini Otopark’ın içerisine taşıdık böylece vatandaşlarımız kışın soğuktan yazın da sıcaktan korunarak pazar alışverişlerini haftanın belirli günleri nezih bir ortamda yapabilecekler. Otopark’ımızın en üst kısmında ise çocuklarımız için oyun alanları, yeşil alanlar ve futbol sahası bulunuyor. Hürriyet Mahalle’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Haftaya da aynı amaçla inşa ettiğimiz Gültepe-Telsizler kapalı otopark ve modern pazaryeri projemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Kapalı pazaryeri, açık spor alanları, kütüphanesi, çocuk parkı ve yeşil alandan oluşan Gültepe-Telsizler kapalı otopark’ı toplam 440 araç kapasiteli olarak yapıldı.” diye konuştu.

ctr8enuj5tl9bhajnskgusq1.jpg

59qxasl7pwdgb3tycbr1pnye.jpg

Igd3traedmx4clznbpgxifqk.jpg

w3nsxaubw5ryky47prthl6ap.jpg

xhru6mjdv45wt1cealojezmb.jpg

ytmurmvoxtapqnps0hljvrdi.jpg

fvvmndpirth6qbcekyg9a0oj.jpg

pqfcvadybuq2rtxvpmzcrzkh.jpg

hdxzveo3csyf19olqsbaeu5h.jpg

y42Iqm9drr06mnhcagffvblj.jpg

spxmy7kugke0npbvzbt1d5lw.jpg

pculxnonmk6vryhxgwtjoulf.jpg

9bjipl6e4oac3pcnw1vhdttk.jpg

dt5sxytmuqpbhojaiy8bzng7.jpg

9bjw47dhx83nf6tuxaIrosfe.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.