BAŞKAN ÖZTEKİN'İN ANADOLU ZİYARETLERİNDEKİ YENİ DURAĞI AĞRI OLDU

BAŞKAN ÖZTEKİN'İN ANADOLU ZİYARETLERİNDEKİ YENİ DURAĞI AĞRI OLDU

Başkan Öztekin Ağrı’da; Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan ve Ağrı Valisi Mustafa Koç’u ziyaret ederek mevcut ve yeni dönem projeleri hakkında karşılıklı istişarelerde bulundu. Ayrıca Ağrı Valisi Mustafa Koç’u yeni görevinde tebrik etti. Başkan Öztekin Ağrı'da esnaf ve vatandaşlarla da buluştu. Yöre halkıyla hasbihal eden Başkan Öztekin, Kâğıthane’de yaşayan Ağrılı sakinlerin selamlarını iletti.

Başkan Öztekin’in Ağrı ziyaretine AK Parti Kâğıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, belediye başkan yardımcıları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “ Anadolu buluşmalarımızda bu sefer Ağrı ilimizi ziyaret ettik. Sayın valimize, belediye başkanımıza ve yöre halkına misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim. Yerel yönetimler alanında işbirliğimizi güçlendirmek adına yeni fikirleri istişare etmiş olduk. Sayın valimize yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum.”  diye konuştu.

rujg160dtqqza5lywsmf7oxk.jpg

rmatfqkslgexlk2hhf6qxoa1.jpg

euIvmqd0c31oa4rbd8phnjyr.jpg

mqbayezxgpyuwxo7mqeh530z.jpg

pegobxzwu17ha34x5jzklpe8.jpg

fpxl7xtijuyykqmw0vz2npz5.jpg

ltpfbecama81pvkkverywijw.jpg

cm6g0a9nIf47mvw8ptwyreob.jpg

xeidIpvrp0ryqbfgtkmyad6g.jpg

pjsyxbagy9xtwujo1qe7t6fz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.