BAŞKAN ÖZTEKİN ROMAN VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÖZTEKİN ROMAN VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kağıthane Kaymakamlığı ve belediyenin ortaklaşa düzenlediği iftarda, Başkan Öztekin Roman vatandaşlarla bir araya geldi.



Nurtepe Sosyal Tesisi'nde gerçekleşen iftar programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ezanın okunmasıyla oruçlar açılırken Türkiye ve tüm İslam alemi için dualar edildi.

Romanlardan Başkan Öztekin'e yoğun ilgi

Roman vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Öztekin programda yaptığı konuşmada; '' Biliyorsunuz ki ben 2 yaşımdan beridir Şirintepe’liyim. Dolayısıyla sizlerle çok uzun yıllar komşuluk yaptım. Sizlerden hep abilik, ablalık, iyilikler gördüm. Sizlerin evlerine misafir oldum, her zaman güleryüzle ağırlandım. Her derdinizde, dar gününüzde, acınızda, sevincinizde yanınızda olduğumu bilmenizi isterim.'' dedi.

Başkan Öztekin'den bayram ve hıdırellez kutlaması

Programda Romanların bayram ve hıdırellezlerini de kutlayan Başkan Öztekin şöyle devam etti: '' Bahar aylarındayız. Baharın geldiği, cemrelerden, çiçeklerin, börtü böceğin uyanmasından nasıl ki hissediliyorsa, aynı şekilde Romanlar'ın şarkıları, coşkusu ve neşesiyle de hissediliyor. Yakın zamanda bizi bekleyen Ramazan Bayramı ve hemen akabindeki Hıdırellez'inizi tebrik ediyor, barışa, dostluğa, huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum.''

mg0flrah7s6jdpotegmbbcqo.jpg

iqxctk45zyme7r6xz9l0mh8u.jpg

pqtrIxh9nbea47lfywkf3ei0.jpg

wj1drdpkIoaj8k5emuqloxgw.jpg

onIklltwai3k4va1vsgeh8zq.jpg

cmquufpt8h7jgze3m4kbjwvo.jpg

Ilfz9jman3tcuxytmdobrvqi.jpg

fj6kaxe2gno0xwr4ttuvqmgq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.