BAŞKAN ÖZTEKİN TÜGVA KAMPINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÖZTEKİN TÜGVA KAMPINI ZİYARET ETTİ



Pentatlon, ip parkuru, canlı langırt, futbol, voleybol, basketbol, mas güreşi, satranç ve daha nice sportif faaliyetlerle, deniz manzaralı amfi tiyatroda yapılan sahne etkinlikleriyle, alanında uzman kişilerin katılımıyla gerçekleşen sahne programlarıyla, dini eğitmenler tarafından verilen siyer dersleri ve temel dini bilgiler dersleriyle öğrencilerin yararlandığı bu programda gençler eğlenirken öğrendi, öğrenirken eğlendi.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ile kampa gelerek etkinlikleri yerinde inceledi. Öğrencilere seslenen Başkan Öztekin; '' Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için daima yanınızdayız. Siz projeler üretin, bizler de size destek verelim. Yakın gelecekte şehirlerinizi ve hatta ülkeyi sizler yönetecek, Türkiye'yi dünya liginde üst sıralara taşıyacaksınız. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz.'' dedi.

TÜGVA İstanbul Lise Doğa Kampında, öğrencilerin ulaşımından, 3 öğün yemeği ve sportif faaliyetlerinden konaklamasına kadar her şey ücretsiz bir şekilde karşılanıyor.

lqdvs1hui50zjkol7nmxfwaq.jpg

2bcms7pyr034gfIhynqkdgvj.jpg

kdcvpjw6s3olbzro72s8i4va.jpg

0nh8zza59evlfj6t3cbwhjvg.jpg

yuxmvkz1jlr32a67cdfyqonl.jpg

unhau4zthgmkbkgypslr3jfx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.