BAŞKAN ÖZTEKİN ÜNİVERSİTE ADAYLARIYLA İFTARDA BULUŞTU

BAŞKAN ÖZTEKİN ÜNİVERSİTE ADAYLARIYLA İFTARDA BULUŞTU

Kâğıthane Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek 6 bin gencin sınav giriş ücretlerini karşıladı. YKS’ye hazırlanan gençlere sınav öncesi motivasyon olması adına gençlik iftarı düzenlendi.

Gençlerin talep ve önerilerinin de değerlendirildiği programda Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin gençlere öğrencilik yıllarına dair bilgi ve birikimleri hakkında konuştu,  onlara nasihatlerde bulundu.

Programda konuşan Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için ne kadar çok emek verdiğinizin farkındayım. İnşallah bu emeklerinizin karşılığını, istediğiniz üniversiteleri kazanarak, istediğiniz mesleklere sahip olarak alacağınıza inanıyorum. İftarımıza icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerden özellikle zamanı en verimli şekilde değerlendirmenizi rica ediyorum. Bir de hiçbir zaman karamsarlığa kapılmayın. Hayatta ne zaman, nerede hangi kapıların açılacağını bilemezsiniz. Siz kendinizi fırsatlara hazırlayın ” dedi.

Kâğıthane Belediyesi tarafından üniversite adayı gençlere sınav harçlarının karşılanmasının yanı sıra; hazırlık kursu desteği, tercih desteği, sınavı kazanmaları durumunda burs desteği,  üniversiteyi bitirdiklerinde iş bulma ve staj desteğinde bulunuluyor.

Programda, Kâğıthane Belediyesi’nin son dört yılda çocuk ve gençler adına hayata geçirdiği projeler de tanıtıldı.  Tanıtımı yapılan projeler arasında; millet kıraathaneleri ve çocuk kütüphaneleri, Genç Vadi, Uzay Evi, Bağımlılıkla Mücadele Merkezi, Elden Gönüle Sosyal Yardım Merkezi, Sporcuhane, İstihdam Hizmet Noktası, Kâğıthane Meydanı, millet bahçeleri, Sosyal Medya Stüdyosu, Gençhane, Uygulamalı Eğitim Platosu, kreşler, fiber optik internet hizmetleri, yeni okullar, Engelliler Gündüz Hizmet Merkezi, meydanlar, yeşil alanlar, parklar, botanik park, gençlik festivalleri, spor merkezleri yer alıyor.

nbdhfz5i63celcas7vj2gum9.jpg

kp8ztu6aymyqjvIhtml0fxwn.jpg

1ps9qnvswl6mqgthtzh8cdgw.jpg

4yf5co1btwegxuuqda0lshf2.jpg

s0dfeya1nIwtgkk8fqzgrw5p.jpg

bburdcmvjipswc5nwlv26qpa.jpg

slgyksqg6lo23etavaxueb8p.jpg

8ugjtvavz4oiwxbnrjkn15y9.jpg

4ip81snuwaymcd5kj3t62zkx.jpg

gdjncxeuqwhzkao7mp3ri6qj.jpg

90qgmbvsutokf6xbtwhnIas8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.