BAŞKAN ÖZTEKİN YAZ KURAN KURSLARINDA ÇOCUKLARLA BULUŞTU

BAŞKAN ÖZTEKİN YAZ KURAN KURSLARINDA ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Türkiye genelinde yaz Kur'an kursları 3 Temmuz'da açıldı. Kağıthane'deki çalışmaları yerinde incelemek ve motivasyonlarına katkı sunmak amacıyla Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin her gün farklı bir camide çocuklarla buluşuyor.Başkan Öztekin gittiği camilerde çocuklara boyama kitapları da hediye edip her birine dondurma ısmarlıyor.

Kağıthane Belediyesi'nin ailelere özel hazırladığı yaz etkinliklerine çocukları davet eden Başkan Öztekin istek ve önerilerini de değerlendirdi. Başkan Öztekin'e gittiği camilerde çocukların ilgisi yoğundu.

Başkan Öztekin; '' Hz. Peygamber efendimiz 'Sizin en hayırlınız Kuran'ı öğrenen ve öğreteninizdir.' diyor. Biz de ilçemizde hayırlı nesillerin yetişmesi gayretindeyiz. Çocuklarımıza yüce kitabımızı öğretmek, peygamberimizi tanıtmak, kültürümüzü ve medeniyet değerlerimizi aktarmak hususlarında sorumluluklarımız var. Yaz Kur'an kurslarımız, çocuklarımızın Kur'an ahlakıyla buluşmaları için büyük bir fırsat sunuyor. Hem bu sayede çocuklarımız dünyayı manevi anlamda anlayıp kendileriyle, aileleriyle, toplumla ve çevreyle barışık bir şekilde yetişiyor. Bizler de kurslarımızı bu vesileyle ziyaret ediyor, çocuklarımızın motivasyonlarını artırmak için yanlarında oluyoruz.'' dedi.

jlee6favdlmksagpmrxtIbyh.jpg

vjIsldxtyfgm9qzgxk5afnpm.jpg

p7bn3srxt9beqdjikxk2zwyl.jpg

ezr69lnqglefm5sw7yjn1doy.jpg

cIdp3stf4w0jryolivypacqm.jpg

ca81mkeblnm2ktcn5dxqzjda.jpg

3hwgdf8vznzs0wxgmra9jfsj.jpg

hqunkzeu8cz4s503dedmgfxj.jpg

ymIg5wzpzed3jqtvrw41ehka.jpg

fgawx2ctjg6mfoudrtko80nh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.