BAYRAMDA KABİR ZİYARETLERİ İÇİN ULAŞIM DESTEĞİ

BAYRAMDA KABİR ZİYARETLERİ İÇİN ULAŞIM DESTEĞİ

Kağıthane Belediyesi'nin, vatandaşların bayramı en iyi şekilde geçirmesi için hizmete koyduğu çalışmaları arasında olan 'kabristanlara ücretsiz ulaşım desteği' büyük memnuniyetle karşılandı.

Kağıthane Belediyesi, ilçede vefat eden yakınlarının kabrine bayram öncesi ziyarette bulunmak isteyen vatandaşlar için, belirli noktalardan ücretsiz otobüs kaldırdı. Kağıthane'nin tüm mahallelerini kapsayacak şekilde ortak alanlardan hareket eden araçlarla vatandaşlar yakınlarının kabirlerini ziyaret ederken, yine aynı araçlarla kabristanlardan alınıp mahallelere geri bırakıldılar.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin konuyla ilgili olarak; ''Hususi araçları olmadığı için arefe günü yakınlarının kabirlerine gitmekte zorlanan vatandaşlarımıza böyle bir kolaylık sunmak istedik. Hasdal, Ayazağa ve Kilyos'ta bulunan mezarlıklara mahallelerimizden ücretsiz araçlar kaldırdık. Vatandaşlarımız da uygulamadan oldukça memnun kaldı. Gönül belediyeciliği anlayışıyla yeni dönemde benzer hizmetlerimizi artıracağız.'' şeklinde konuştu.


Kaynak: Kağıthane Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.