BAYRAMPAŞALI ÖĞRENCİLERE UYGULAMALI TRAFİK EĞİTİMİ

BAYRAMPAŞALI ÖĞRENCİLERE UYGULAMALI TRAFİK EĞİTİMİ

Bayrampaşa Belediyesi trafik kurallarına dikkat çekmek amacıyla öğrencilere, trafik eğitim parkurunda uygulamalı trafik eğitimi verdi. Eğitimin ardından gönüllü trafik zabıtası olan öğrenciler, Başkan Aydıner ile birlikte sürücülere uyulması gereken trafi

Bayrampaşa Belediyesi çocuklara trafik kurallarını küçük yaşta öğretmek amacıyla Kocatepe Mahallesi Ertuğrul Gazi Parkı’nda Trafik Eğitim Parkuru projesini hayata geçirdi. Bu kapsamda, yaklaşık 30 öğrenciye uygulamalı trafik eğitimi verildi. Daha sonra öğrencilere Başkan Atila Aydıner tarafından Trafik Eğitimi Katılım Belgeleri takdim edildi. Eğitimin ardından polis ve zabıta eşliğinde caddeye çıkan Atatürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Başkan Aydıner ile birlikte sürücülere trafik kurallarını içeren broşür dağıttı.

Programda konuşan Başkan Aydıner, “Trafik kuralları, 7’den 70’e hepimizin uyması gereken kurallardır. Biz bu kuralları çocuklarımıza öğretmek amacıyla Trafik Eğitim Parkuru uygulamasını başlattık. Bugün itibariyle 30 yavrumuza detaylı ve uygulamalı trafik eğitimi verdik. Bundan sonra bu alanda tüm çocuklarımıza uyulması gereken trafik kurallarını bir bir anlatacağız. Her zaman söylediğimiz gibi, trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım.” dedi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliği yaptığı programa ilçe protokolünün yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 


Kaynak: Bayrampaşa Belediyesi
























HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.