BELEDİYE ÇALIŞANLARI BAŞKAN ÖZTEKİN'E TEŞEKKÜR ETTİ

BELEDİYE ÇALIŞANLARI BAŞKAN ÖZTEKİN'E TEŞEKKÜR ETTİ



İstanbul'da AK Partili belediyeler ile işçi sendikalarının toplu iş sözleşmesi görüşmeleri devam ediyor. Geciken toplu iş sözleşmelerinden kaynaklanacak mağduriyetleri gidermek amacıyla Kağıthane Belediyesi ile birlikte AK Partili 24 belediye, çalışanlarına %80 zam yaptı. İkramiye, yol, yemek gibi sosyal pakete yapılan zamlar da hesap edildiğinde çalışanların aylık ücretlerine, bir önceki aya göre %90 ile %110 arasında zam yapılmış oldu.

Kağıthane Belediyesi'nde çalışanlar, maaşlarına yapılan zam sonrası Başkan Öztekin'e makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; '' Mesai arkadaşlarımıza zam yapabilmemiz için toplu iş sözleşmesi tarihini beklememiz gerekti. Ancak bu tarihe kadar; özellikle son bir yılda, mesai arkadaşlarımızın maddi yönden sıkıntı yaşamaması için kendilerine yardımcı olduk. Kira ödeyen, çocuklu, yeni evlenecek olan mesai arkadaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için ikramiye ve ayni yardımlarla azami destekte bulunduk. İşçi sendikaları ile toplu iş sözleşmesi görüşmelerimiz devam ediyor. Sürecin daha fazla uzaması, çalışanları mağdur eden bir durum. Mağduriyetlerin önüne geçmek için de AK Partili belediyeler olarak çalışanlara en az %80 oranında zam yaptık.'' dedi.

uyzlqtpohz34vgljnde2c65h.jpg

sgn4xdnwpzvu7cjyiampgzmf.jpg

c9b2k8mvjIf1uq7wxbzeaise.jpg

nhy6cjjpqfxo0mIdp2gutlts.jpg

cv1qax4dyvkkIw2slp7oghwf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.