Beşiktaş Akademi Yaz Kursları Başlıyor!

Beşiktaş Akademi Yaz Kursları Başlıyor!


Hem öğrencilerin lise ve üniversiteye hazırlanmasına imkân sağlayan hem de kültür-sanat kurslarıyla vatandaşlarımızın kişisel gelişimlerine destek olan Beşiktaş Akademi’de 7-16 yaş arası öğrencilerimize yönelik Yaz Kursları başlıyor.

Beşiktaş Akademi bünyesinde yaz boyunca sınavlara hazırlık için takviye kurslar ve kültür sanat kursları düzenlenecek. Yaz kurslarımız programa göre sadece hafta içi günlerinde Beşiktaş Akademi Akşit Plaza, Akatlar Kültür Merkezi ve Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Son kayıt tarihi ise 4 Temmuz 2022.

Kültür Sanat Kursları
7-16 yaş arası öğrencilerimize yönelik kültür sanat kursları arasında keman, piyano, gitar, bağlama, satranç, drama, resim, halk oyunları ve modern dans yer alırken yapay zeka, beyin egzersizleri, robotik kodlama ve mental aritmetik kursları da Beşiktaş Akademi’de öğrencilerini bekliyor olacak.

Takviye Kurslar
2, ve 7. sınıf aralığındaki öğrencilere yönelik ücretsiz İngilizce ve matematik takviye kursları ile ara sınıf öğrencilerinin okuldaki derslerine takviye sağlanacak. 8. sınıf öğrencilerine yönelik LGS matematik kursu ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik TYT matematik kursu ile de öğrencilerimiz yaz ayları süresince matematik alanında takviye alarak gelişimlerini sürdürebilecek.

Kayıtlar
Kayıtlar 20 Haziran itibarıyla başvuru linki üzerinden online olarak alınacaktır. Beşiktaş’ta ikamet eden öğrencilerimizin başvurusu T.C. kimlik numarası ile başvuru adresinden online, ikamet dışı kayıtlar için başvuru ise Beşiktaş Akademi’de şahsen yapılacaktır. Beşiktaş'ta ikamet eden öğrencilerimize kayıtlarda öncelik tanınacaktır.

Online Başvuru: http://uygulama.besiktas.bel.tr/akademi

Kurs Kayıt Tarihi: 20 Haziran - 4 Temmuz 2022
Kurs Başlangıç Tarihi: 18 Temmuz 2022 Pazartesi
Kurs Bitiş Tarihi: 2 Eylül 2022 Cuma

Beşiktaş Akademi
Adres: Dikilitaş Mah. Ayazmadere Cad. Akşit Plaza No: 12/5 Beşiktaş/İST
İletişim: 0212 236 36 77 - 0534 501 81 44
Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.