Beşiktaş Gençlik Festivali!

Beşiktaş Gençlik Festivali!

Beşiktaş Gençlik Festivali, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Sanatçılar Parkı ve Barbaros Meydan’ında gerçekleşecek…


Mustafa Kemal Atatürk, 16 Mayıs 1919 günü Bandırma Vapuru'na binmek üzere Beşiktaş İskelesi’nden yola çıkarak Milli Mücadele ateşini başlattı. Belediyemiz de Beşiktaş için özel bir önem taşıyan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 4 gün sürecek olan dopdolu bir festival programı hazırladı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da tüm hazırlıkları ile yakından ilgilendiği ve gençlerin bir arada özgürce eğlenmesini hedefleyen festival kapsamında Beşiktaş’ta rengârenk ve coşku dolu bir atmosfer yaratılacak.

Beşiktaş Gençlik Festivali, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Sanatçılar Parkı ve Barbaros Meydanı’nda gerçekleşecek. Festival çerçevesinde konserler, söyleşiler, eğlenceli gösteri ve aktiviteler düzenlenecek. 16-17 Mayıs tarihlerinde festivalimize ev sahipliği yapacak olan Sanatçılar Parkı’nda üniversite grubu konserleri, üniversiteler arası münazara etkinliği, Kafa Dergisi ile söyleşi ve Rüştü Onur Atilla ile Doğan Akdoğan’ın yıllardır süren hoş sohbetlerini sahneye taşıdıkları Abur Cubur Show gerçekleşecek.

Barbaros Meydanı’nda Duman Konseri
Etkinlikler 18 Mayıs Çarşamba günü Lapstekin’in Barbaros Meydanı’ndaki DJ performansı ve ardından Duman konseri ile devam edecek. Ünlü rock grubu Duman, eşsiz sahne performansı ve sevilen şarkılarıyla Beşiktaş'ta gençlerle buluşacak.

19 Mayıs’ta O Zaman Renk Koşusu ve Zeynep Bastık Beşiktaş’ta!
19 Mayıs günü ise etkinlikler O Zaman Renk Koşusu ile başlayacak. Saat 17.00’de Ortaköy Meydanı’nda başlayacak olan koşu ile Beşiktaş’ın sokakları rengârenk olacak. Barbaros Meydanı’nda son bulacak koşunun ardından Lapstekin’in DJ performansı ve KÖFN konseri gerçekleşecek. Saat 21.00’de ise sahne, şarkıcı Zeynep Bastık’ın olacak. Festival alanını dolduran on binlerce genç, Zeynep Bastık’ın sevilen şarkıları eşliğinde 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Gençlerimizin yepyeni deneyimler yaşayarak güzel anılar biriktireceği, kendilerini özgürce ifade edebileceği ve bolca eğleneceği festivalimize tüm vatandaşlarımız davetlidir.

- Program -
16 Mayıs Pazartesi
Sanatçılar Parkı

18.00 Üniversite Grubu Konseri
19.30 Üniversite Grubu Konseri
21.00 Kafa Dergisi söyleşi

17 Mayıs Salı
Sanatçılar Parkı

15.30 Üniversite Grubu Konseri
17.00 Üniversite Grubu Konseri
18.30 Üniversiteler Arası Münazara
21.00 Abur Cubur Show
Sanatçılar Parkı konumu için tıklayınız.

18 Mayıs Çarşamba
Barbaros Meydanı

19.00 Lapstekin (DJ Performans)
21.00 Duman Konseri

19 Mayıs Perşembe
Barbaros Meydanı

17.00 O Zaman Renk Koşusu
18.00 Lapstekin (DJ Performans)
19.30 KÖFN Konseri
21.00 Zeynep Bastık Konseri
Barbaros Meydanı konumu için tıklayınız.

Tüm etkinlikler ücretsiz olarak halka açıktır.
Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.