BOSNA HERSEK MEYDANI MUHTAR ZEKİ UZUN PARKI AÇILDI

BOSNA HERSEK MEYDANI MUHTAR ZEKİ UZUN PARKI AÇILDI



Günlük yaya trafiği baz alındığında onbinlerce kişi Bosna Hersek Meydanı ve Muhtar Zeki Uzun Parkı'ndan yararlanacak. Kağıthane Emniyetevleri Mahallesi Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan parka çocuk oyun grupları, basketbol sahası, spor alanı, şehir mobilyaları ile donatılan dinlenme yerleri ve süs havuzunu eklendi. Yanı sıra enerji tasarruflu aydınlatmalar ve güvenlik kameraları ile parkı her saat vatandaşın huzurla kullanımına uygun hale getirildi. Gençler başta olmak üzere her yaştan vatandaş için de alanda ücretsiz internet hizmeti kullanıma sunuldu.

Kağıthane Belediyesi; adeta botanik bir bahçeye dönüştürdüğü parkı akçaağaç, oya ağacı, çam ağacı, leylandi, mimoza, mabet ağacı, su ladini, ıhlamur ağacı, meşe ve zeytinler ile süsledi.

Açılış programına AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Cantürk, Kaymakam Tahir Şahin, Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, merhum muhtar Zeki Uzun'un ailesi ve sevenleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe programda 2023 ve 2024 seçimlerine vurgu yaparak; '' Önümüzde Türkiye'nin yüz yılını şekillendirecek bir seçim var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde inşallah ülkemizi daha uzun yıllar ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Kağıthane'de son üç ayda birçok açılışa katıldım. Belediye başkanımızı yürekten kutluyorum. AK Parti belediyeciliğini en güzel şekilde temsil ediyor.'' dedi.

Merhum Uzun'un ailesi adına söz alan oğlu Samet Uzun programda yaptığı konuşmada da; '' Babam Emniyetevleri Mahallesi'nde 15 yıl muhtarlık yaptı. Gecesini gündüzüne katarak komşuları için çalıştı. Kendisini geçen yıl koronavirüse yakalanarak hayatını kaybetti. Adının böylesi güzel bir parkta yaşatılması hepimiz için bir gurur vesilesi. Bize bu gururu yaşatan Belediye Başkanımız Mevlüt Öztekin'e teşekkür ediyoruz.'' şeklinde konuştu.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; '' Bugüne kadar parklarımızın tamamını yenilerken Kağıthane’mizi de baştan sona ağaç ve bitkilerle süsledik. Kağıthane’mizde 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren doğan her yavrumuz için bir ağaç dikiyoruz. Yeni doğan bebek hangi sokakta dünyaya gelmişse, ağacı da o sokağa dikiyoruz. Bugüne kadar 25 bin ağacı toprakla buluşturduk. Çocuklarımız Kağıthane’de ağaçların gölgesinde büyüsün istiyoruz.Merhum Zeki Uzun'a da Allah'tan rahmet diliyoruz. Makamı cennet olsun. Dualarınızı eksik etmeyin.'' diye konuştu.

zjIbvj0uornmsch154p6ywon.jpg

lrk0t82ykp9cgwyzwhepebij.jpg

elwpfujgldyhsk6bxgxewsno.jpg

cidkhxv8xql7ysb3dverorbI.jpg

ikjyzIlnszegv1ht0qnl8w23.jpg

cpfxs5ziojxeqfdjlm0qnwuh.jpg

qhdibjtw6ypaxr79gh8cgd4j.jpg

8l76pibvgdyavtkqsyj1ccxk.jpg

r43jzmsrudt9m7cyq51Ifelx.jpg

qxxi7b3q8ey2hasselja1o4I.jpg

ruj6vugIymi3awfb2tdzhkg5.jpg

bzgjlc9szrn3otvhpIm4befv.jpg

epcgwksljboupt6vmzq0e9du.jpg

krbh5wylefoczgnrpuIsdyik.jpg

mjcctnhhygqerl98osjofu4w.jpg

wznk2nqoekho587puga9ptxb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.