Bu sefer, Trafoya Kedi değil, yıldırım düştü

Bu sefer, Trafoya Kedi değil, yıldırım düştü

Beşiktaş, Şişli, Sarıyer, Mecidiyeköy, Kağıthane, Beyoğlu, Levent, Gaziosmanpaşa ve Eyüp ve Anadolu yakasında Kadıköy'de elektrikler kesildi

Beşiktaş, Şişli, Sarıyer, Mecidiyeköy, Kağıthane, Beyoğlu, Levent, Gaziosmanpaşa ve Eyüp ve Anadolu yakasında Kadıköy'de elektrikler kesildi.  Yaşanan elektrik kesintisi sosyal medyanın gündemini oldu. Sosyal medyada kesintiyle ilgili birçok ilginç yorum geldi.

Sosyal medyada Trafoya kedi girdi yorumlarına Bir açıklama geldi, yapılan açıklama da, " Hasdal'da bulunan ve Kağıthane İletim Hattı'na elektrik sağlayan yüksek gerilim hattındaki kablolardan biri yıldırım düşmesi sonucu koptu. bu nedenle elektirikler kısa süre kesildi" açıklaması yapıldı.

Kopan kablod, Alibeyköy-TEM Bağlantı Yolu üzerine düştü. Bu nedenle,polis ekipleri iki taraflı olarak yolu trafiğe kapattı. İtfaiye ekipleri de olay yerine gelerek önlem alması dikkat çekti



İstanbul Ses Ajans

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.