Diş Hekimlerinden İnanılmaz Başarı

Diş Hekimlerinden İnanılmaz Başarı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ( TMTF ) tarafından bu yıl 2. sİ düzenlenen Kurum ve Kuruluşlar arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 14–16 Nisan 2015 tarihlerinde Antalya Kemer İlçesi'nin Kapalı Spor Salonu'nda 60 ilin 71 erkek, 11 kadın Kurum

 Antalya Diş Hekimleri Odası Masa Tenisi Takımı, Kürşat Çavuşoğlu, Kader Dönmez, Halil Arıkan ve Burhan Yazar'dan oluşan kadrosuyla inanılmaz bir başarı elde etmiş olup 60 ilden Katılan takımların bir çoğunun kadrosunda milli takım,  süper ve birinci lig oyuncularının yer aldığı Kurum ve Kuruluşlar arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 3.sü olmuştur.

Takım kaptanı Kürşat Çavuşoğlu: “ 71 takım arasında ilk üç takım arasına girmek büyük bir başarıdır. Takımların bir çoğunun kadrosunda milli takım, süper ve birinci lig oyuncuların yer aldığını düşünürsek, bu inanılmaz bir başarıdır. Bu başarı şehrimiz Antalya’ya armağan olsun”



İstanbul Ses Ajans

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.