BU YIL BİN 100 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ

BU YIL BİN 100 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ



Sağlık kontrolünden geçirilip 15 gün önce hastanelerde uzman hekimler tarafından sünnet olan çocuklar için düzenlenen şölende gösteri ve oyunlar gibi çeşitli etkinlikler de gerçekleştirildi. Ayrıca Koliva grubu da şölende sahne alarak Kağıthanelilere keyifli dakikalar yaşattı.

Çocukların sünnet kıyafetleri ve tüm hastane masrafları Kağıthane Belediyesi tarafından karşılandı. Etkinliğe Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya, Kaymakam Tahir Şahin ve çok sayıda davetli katıldı.

Sosyal belediyecilik vurgusu yapan Başkan Mevlüt Öztekin, “Kağıthane’de mutluyuz, huzurluyuz. Bugün çocuklarımızın sünnet şöleninde birlikteyiz. AK Parti belediyeciliğin, sosyal belediyeciliğin anlayışı gereği ailelerimizle beraber sünnet şöleni yapıyoruz. Bin 100 çocuğumuzu sünnet ettirdik ve bu sünnet etkinliğimizle çocuklarımızla beraberiz. Eğleniyorlar, güzel vakit geçiriyorlar. Çocuklarımıza sağlık sıhhatli güzel bir gelecek diliyoruz. ” dedi.

5 buçuk yaşındaki oğlu Ömer Halis’i sünnet ettiren Hüseyin Kaynar ise “Belediyenin böyle bir zamanda bu etkinlik yapması bizim çok hoşumuza gitti. Çocuk sevindi, bugün onun mutlu günü. Biz de belediyeye ve başkanımız Mevlüt Öztekin’e teşekkür ediyoruz. Şölenle yapılan sünnet etkinlikleri daha bir güzel oluyor. Çocuklar ve aileler kaynaşmış oluyor. İnsanları da birbirine kenetliyor” şeklinde konuştu.

5 yaşındaki yeğeni Efe Uzun’u sünnet ettiren Tarık Uzun da böyle bir etkinliğin Kâğıthane için mutluluk verici olduğunu belirterek, “Çok mutluyum, Allah herkese nasip etsin, hayırlısı olur inşallah. Bütün insanlar ve aileler bir yerde güzel bir etkinlik oluyor” ifadelerini kullandı.

trhpnmxlrobdioba2wepfh5c.jpg

kvI5xypcn73butcomphv9ar1.jpg

wve6t3tploks1vwd4sxx0f89.jpg

t2jkndIpcnqo9lf4pcaxfbws.jpg

80ytIrbvql9qkikfbr4nghw1.jpg

hxtfx9ka4js0rygfl5Ilwdvi.jpg

z2s8I3ujd0fjopwlav6eirqn.jpg

fxmzjocquwx2gpsqoha7bbjh.jpg

1ykgylhnef9scuxszmpwaavu.jpg

aI7z6mdektk1jiqghf8zrccb.jpg

tavxbww05o7mnzly1lncsbgm.jpg

yxtt0rzed3v4hnnxihmwrgop.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.