CAN DOSTLAR OFİSİ YAKINDA AÇILIYOR

CAN DOSTLAR OFİSİ YAKINDA AÇILIYOR



Kağıthane, çok yakında anlamlı bir açılışa ev sahipliği yapacak. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in 53 projesinden biri olan; sokak hayvanlarının yaşam kalitesinin artırılması için hizmet verecek Can Dostlar Ofisi, Kağıthane Arıcılar mevkiinde, Selçuklu Caddesi'nde açılacak.

Can Dostlar Ofisi yaklaşık 10 dönüm arazi üzerinde, 1.500 m2’si kapalı alan, 8 bin 500 m2’si açık yeşil alan olacak şekilde inşa edildi. Merkezde muayene ve teşhis bölümleri, ameliyathaneler, kedi ve köpekler için ayrı ayrı olmak üzere tedavi ve bakım bölümleri, aşevi, depo, teknik oda ve ofis bölümleri yer alacak. Rehabilitasyon Merkezi’nde 100 adet kedi, 100 adet de küçük ve büyük ırk köpekler için tedavi, bakım ve geçici barınma alanları olacak.

Ayrıca 1 adet hayvan ambulansı, 2 adet hayvan nakil aracı, 2 adet besleme aracı ve 1 adet dezenfekte aracı bulunacak.

Veterinerlik hizmetleri birimi sokaktan aldığı hasta ve baklıma muhtaç hayvanları buraya, rehabilitasyon merkezine yerleştirerek muayene ve tedavi edecek. Son teknoloji ekipmanlarla donatılan Can Dostlar Ofisi’nde kısırlaştırma, numaralandırma, aşılama ve tedavileri yapılan hayvanları aynı zamanda dileyen kişiler sahiplenebilecek.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin proje ile ilgili olarak; '' Can Dostlar Ofisi'nin temelini geçen yıl 4 Ekim'de attık. Hızlıca çalışmalarımızı sürdürerek rehabilitasyon merkezini tam bir yılda tamamladık ve yakında hizmete açıyoruz. Sadece insan odaklı değil; tüm canlıları kapsayan bir yönetim anlayışıyla çalışıyoruz. Burası sokaktaki can dostlarımızın sağlık bulduğu, yuva bulduğu, huzur bulduğu yer olacak.'' dedi.

1uj2v4ruizxcoqbofwn9h056.jpg

zewqmvtfdj6kpznylrauwfkx.jpg

61s4j0qojzyi7qbhIxrfglmd.jpg

c5zdwomt1yw9ir7zrsIpefyx.jpg

naeqhjuugvzf017fsrbccwym.jpg

uzampxyxgr0khl7g1Ickj6qy.jpg

jyvnhrzqkb3ua8xrasnieljc.jpg

kx8tob5kszu4ftpoc0y2jarg.jpg

btwucnse9rqgd67k5h3mp4af.jpg

c2syl4n5adgeIjkomltey3hh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.