CHP Kâğıthane,“Adalet” İçin Yürüdü

CHP Kâğıthane,“Adalet” İçin Yürüdü

CHP Kâğıthane ilçe örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet” yürüyüşüne Bolu etabına katılarak destek verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun MİT TIR'ları davasında 25 yıl hapis cezasına çarptırılıp tutuklanması ardından Ankara'dan İstanbul'a başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne CHP Kâğıthane ilçe örgütü destek verdi.

İlçe başkanı Mehmet Ali Yüksel Yürüyüş öncesi provokasyon uyarısı yaptı. Mehmet Ali Yüksel, "Dışarıdan hangi provokasyon gelirse gelsin, ister tahrik, ister küfür, bunlara ortak verilecek tek cevap alkış ve ortak slogan 'Hak, hukuk, adalet' olacak" dedi.

Başkan Yüksel, “Bu ülkede hukuksuzluğun, adaletsizliğin ve anti demokratik uygulamaların sonu gelmiyor. Bunların karşısında bu onurlu duruşu sergilemek üzere hep beraber arkadaşlarımızla buradayız. Çok harika bir tablo. Baktığınız zaman binlerce insan adalet yürüyüşüne destek vermek için burada. Ben bu yürüyüşün mutlak suretle başarıya ulaşacağına inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.