CHP Kâğıthane’den genç belediye meclis üyesi aday adayı

CHP Kâğıthane’den genç belediye meclis üyesi aday adayı

Kâğıthane siyasetinin çalışkan temcililerinden Okan Özeren 2024 yerel seçimlerine yönelik Kağıthane Belediyesi CHP Meclis üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Adaylık dosyasını CHP Kâğıthane İlçe Başkanı Cihan İlim Yeşildağ’a teslim eden Özeren, İstanbul Ses Gazetesine yaptığı açıklamada “Uzun yıllar boyunca edindiğim gerek siyasi, gerek ise mesleki tecrübelerimi, Kâğıthane halkı adına değerlendirmek ve hizmet etmek için meclis üyeliğine aday oldum” dedi.

3 üniversite bitiren, hali hazırda özel bir bankada ticari kredi yöneticisi olarak görev yapan Okan Özeren 1986 Kırklareli doğumlu. Uzun zaman mahalle başkanlığı,  il delegeliği, CHP saflarında edindiği deneyimleri meclis üyesi sorumluluğu ile değerlendirme niyetini ortaya koyan Okan Özeren kendini ve meclis üyesi aday adaylığını şöyle anlattı: “Bu adaylık sıradan bir adaylık değildir. Bu adaylık sadece Okan Özeren adına yapılan bir başvuruda değildir; bu adaylık öğrencinin, genç çalışanın, genç işsizin genç esnafın ve bütün gençliğin adına yapılan bir adaylıktır. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘bütün ümidim gençliktedir’ diye özellikle vurguladığı gençliğin adaylığıdır. Bunun için biz ‘gençliğin sorunlarının yerelde çözülmesi gerektiğine olan inancımızla’ bu göreve talibiz. Yerel yönetimlerde adaleti sağlamak için bu göreve talibiz. İşe gitmeden maaş alan bankamatikçi gençlere karşı emeğiyle kazanan gençlerin sesi olmaya talibiz. Tanıdığı olmadığı için mülakatlarda elenen gençlerin yerelde sesi olmaya talibiz. Kıymetli parti ve aile büyüklerimizden edineceğimiz tecrübelerle bu sorunların üstesinden geleceğimizden hiç kimsenin endişesi olmasın” dedi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.