ÇOCUKLAR BAYRAM SEVİNCİNİ ERKEN YAŞADI

ÇOCUKLAR BAYRAM SEVİNCİNİ ERKEN YAŞADI

Kağıthane Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hediyeleriyle çocukları sevindirdi.

İlçedeki ailelere ücretsiz giyim kuşam desteği sunan Kağıthane Belediyesi’ne bağlı Sosyal Mağaza,  son olarak onlarca çocuğu ağırladı. Kurban Bayramı için belediye tarafından hediye edilen bayramlık kıyafetlerini alan çocuklar büyük mutluluk yaşadı.

Çocuklara bayram öncesi giysi, ayakkabı ve oyuncak hediye edildi. Hediyelerini kendileri seçen çocukların sevinci gözlerinden okundu.

Kağıthane Belediyesi, sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak son 4 ayda ilçede bulunan çocuk, genç ve yetişkin toplam bin 200'ün üzerinde vatandaşa; giyim kuşam desteğinde bulundu. Sosyal Mağaza'da bulunan giyim kuşam malzemelerinin tamamı; orijinal, daha önce hiç kullanılmamış kaliteli ürünlerden oluşuyor.

Çocukların Bayramlık Sevinci

Bayramlığını aldığı için mutlu olan Nurulay Kaya, "Bana bayram hediyesi olarak pantolon, tişört, ayakkabı verildi. Çok mutluyum, çok teşekkür ederim" derken, Abdullah Kaya ise, "Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin başkanımıza teşekkür ederim, bayramlıklar için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Kağıthane Belediyesi


























HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.