ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI HASBAHÇE'DE DOYASIYA YAŞADI

ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI HASBAHÇE'DE DOYASIYA YAŞADI

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıldönümü ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kağıthane'de bir dizi etkinlikle kutlandı.



Kağıthane'de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıl dönümünü ve ‘Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı.

Kutlamalar, Kağıthane Belediyesi'ne bağlı Yahya Kemal Spor Tesisi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Bando ve halk oyunları gösterilerinin ardından dönem boyunca okullar arası yapılan yarışmalarda derece elde eden öğrencilere hediyeleri verildi.

Kutlamaların sonraki adresiyse Hasbahçe oldu. Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde oyunlar, yarışma ve gösteriler sergilendi. Etkinliklere katılan yüzlerce çocuk bayramın neşesini Hasbahçe'de doyasıya yaşadı. Çocuklara yüz boyama ve balon gibi sürprizler de vardı. Etkinlikler Hasbahçe'de pazar günü de devam edecek.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yayımladığı mesajında; '' Gazi meclisimizin açılışının 102. yıldönümü ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Kurtuluş Savaş'ında verdiğimiz haklı mücadelemiz ve sonrasında kazandığımız egemenliğimiz çocuklarımıza hediye ve emanettir. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık ve sıhhatler diliyorum. Çocuklarımızın bu mirastan alacakları güçle, gelecekte ülkemizi her açıdan daha ileri seviyeye taşıyacak gençler olacaklarına inanıyor ve onlara güveniyorum.'' dedi.

i92pqzpvnegrqf56juorlxua.jpg

v3sa2c4lfkelwprfzmvhwbqs.jpg

jmnyql5gnjcpgasIfp8b3ixq.jpg

ejosy6g1q2vrocpasm9lp0dI.jpg

e7has10dhmtofovwnq6u4k3n.jpg

kbrjcax1lvasokputuhb0stw.jpg

sn4jsp9k3fdtoqumz7aygcno.jpg

g5ov38n7utjssvbrjgcpmeIb.jpg

jockyveym4iwbs3hodftczqt.jpg

bxm0qlr3c5yzqukhoIzyganh.jpg

pjhbdlv3j6kociba1qxaotfw.jpg

5kesblxpuc7sna3ujeyvtaxb.jpg

Igxyopthkn7cwxisfhmdqwlu.jpg

zt6bwgx1oaqpfijcnb2nmglz.jpg

Ibboihjneapftq6vw5lesgxu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.