ÇOCUKLAR BAYRAMLIKLARINA KAVUŞTU

ÇOCUKLAR BAYRAMLIKLARINA KAVUŞTU

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in seçim öncesi sözünü verdiği projelerinden biri olan Elden Gönüle Sosyal Yardım Merkezi, açılışı yapıldığı günden buyana binlerce vatandaşın yüzünü güldürdü. Merkezde bu ay yetim çocuklara bayramlıkları hediye edildi. Çocuklar kıyafet ve ayakkabılarını kendileri raflardan beğenerek seçti.

Merkezde gıda, temizlik, bebek bakım, giyim, ayakkabı ve oyuncak ürünleri her yaştan vatandaşa ücretsiz şekilde sunuluyor.

Birinci sınıf kalitede, orijinal ürünlerin ücretsiz şekilde sunulduğu Elden Gönüle Sosyal Yardım Merkezi'nden yararlanmak isteyen vatandaşlar; belediyenin çağrı merkezini arayarak veya Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü üzerinden başvuruda bulunabiliyor. Kâğıthane Merkez Mahallesi İmrahor Caddesi’nde 440 m2 alanda hizmet veren merkezden yılda binlerce kişi yararlanıyor.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; '' Kâğıthane’de kimsesizlerin kimsesi olmaya söz vermiştik. Bayram öncesi en çok yetim çocuklarımızın yüzleri gülsün istedik. Bayramlıklarını diledikleri şekilde beğenerek aldılar. Sadece kıyafet değil; kırtasiye, oyuncak, kitap, sanatsal ve sportif beceriler geliştirme konularında da desteklerimizle, çocuklarımızın yanındayız. Onları asla yalnız bırakmıyoruz. Her birinin gözlerinden öpüyor, bayramlarının mutlu geçmesini diliyorum.'' dedi. 

8puvktl0ygumkcbjdz3nm5hb.jpg

nc6e7pqarbs8mdfznq4womot.jpg

umqugzex0e1dj7lxb4oikyyp.jpg

bxr59tawmhc1gtmedqvbfu3y.jpg

ktghh71d0xspzaugwlf5xjIb.jpg

nhqstj35tzahrro6g8jcoqkx.jpg

jd9rxftpl4Ivap26fys8qngm.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.