Çocuklara Özel Kısa Film Atölyesi Gala Gösterimiyle Sona Erdi!

Çocuklara Özel Kısa Film Atölyesi Gala Gösterimiyle Sona Erdi!


Belediyemizin düzenlediği "Benim Filmim Beşiktaş" temalı 4 haftalık kısa film atölyesi gala gösterimiyle sona erdi. 9-12 yaş arası çocuklara yönelik atölye kapsamında senaryo oluşturma, görüntüye aktarma, kurgu yapma gibi kısa film süreçleri uygulamalı olarak anlatıldı. Atölye sonunda özgün ürünler ortaya çıkaran çocuklarımızın kısa filmleri, Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi’nde gösterildi. Oyuncu, senarist ve oyuncu koçu İbrahim İris’in katılımıyla gerçekleşen kısa film atölyesi, çocukların hikâyelerini ve yaşadıkları yeri kendi bakış açılarıyla filme dönüştürmelerine imkân sağladı ve çocuklar atölye süresince Beşiktaş’a kendi pencerelerinden baktı.

19 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen gala gösterimine BKM Güldür Güldür ekibinden Oyuncu Ünal Yeter de konuk olarak katıldı ve minik sinemacılara destek oldu. Gösterim, sinema ve kısa film üzerine yapılan söyleşilerle son buldu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak çocuklarımızı kutlayan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "4 kısa filmden oluşan 'Benim Filmim Beşiktaş'ın galasını gerçekleştirdik. 15 çocuğumuzun atölyeye katılarak çektiği kısa filmlerde; oyuncu, senarist ve yönetmen kendileriydi."
Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.