Çocuklarla Kısa Film Atölyesi:

Çocuklarla Kısa Film Atölyesi: "Benim Filmim Beşiktaş"

Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezimizde düzenlenen çocuklara yönelik atölyeler devam ediyor…


Belediyemiz, 26 Mayıs-19 Haziran tarihleri arasında "Benim Filmim Beşiktaş" temalı 4 haftalık kısa film atölyesi düzenliyor. 9-12 yaş arası çocuklara yönelik atölye kapsamında senaryo oluşturma, görüntüye aktarma, kurgu yapma gibi kısa film süreçleri uygulamalı olarak gösterilecek; çocuklar Beşiktaş’a kendi penceresinden bakacak. Oyuncu, senarist ve oyuncu koçu İbrahim İris’in katılımıyla gerçekleşecek olan kısa film atölyesi, çocukların hikâyelerini ve yaşadıkları yeri kendi bakış açılarıyla filme dönüştürmelerine imkân sağlayacak.

Atölye Hakkında
"Benim Filmim Beşiktaş" çocuklara yönelik kısa film atölyesinde çocukların keşfetme, temas etme, fark etme ve ifade etme süreçlerini deneyimlemeleri amaçlanıyor. Kendine özgü eğitim yöntemi ve teknikleri olan bu süreçte çocuklar düşünsel, bilişsel, duyuşsal ve bedensel etkinliklerle çok yönlü sanatsal bir üretim içinde bulunacak. Ezberden uzak, yaratıcılığın ve üretkenliğin ön planda olacağı atölye ile çocukların özgün ürünler ortaya koyabilmeleri sağlanacak. Atölye sonunda ortaya çıkacak kısa filmler için ise yapımcı ve yönetmenlerin katılımıyla gala gösterimi yapılacak.

Program için tıklayınız.

Atölye Katılım Koşulları ve Detaylar
• Atölyeye katılım ücretsizdir.
• Devam zorunluluğu bulunmaktadır.
• Atölye 9-12 yaş arası çocuklara yöneliktir. Beşiktaş’ta ikâmet eden çocuklarımızın başvurularına öncelik verilecektir.
• Atölye için başvuru adresinden ön kayıt yapılması gerekmektedir.
• Kontenjan 15 kişi ile sınırlıdır.

Tarih: 26 Mayıs-19 Haziran 2022
Yer: Kadın Dayanışma ve Yaşam Merkezi
Adres: Levent Mah. Yasemin Sok. No: 2 Beşiktaş/İstanbul

Bilgi ve Başvuru için:
e-posta: kadindayanismaveyasam@besiktas.bel.tr
Telefon: 0212 319 42 42 - 5022
Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.