DEPREMZEDELERE HER AKŞAM BİN KİŞİLİK İFTAR VERİLİYOR

DEPREMZEDELERE HER AKŞAM BİN KİŞİLİK İFTAR VERİLİYOR



'Ramazan paylaşmaktır' sloganıyla Ramazan etkinliklerine başlayan Kağıthane Belediyesi, Ramazan faaliyetlerini deprem bölgesinde de sürdürüyor. Malatya'nın Battalgazi ilçesinde her akşam bin kişiye yemek dağıtılmak üzere iftar çadırı kuruldu. Depremin vurduğu ilçede yaralar sarılırken, depremzede vatandaşlar Ramazanın manevi havasını iftar çadırında hissediyor.

İlçenin yeniden imarı için de çalışmalar yürüten Kağıthane Belediyesi, bölgede çöplerin toplanması, altyapı kanalizasyonların temizlenmesi, enkaz taşıma ve yükleme, enkaz bölgelerinin hijyeni ve su ihtiyaçlarının karşılanması, kurulan konteynır ve çadır kentlerin alt yapısının oluşturulması gibi hizmetleri üstlendi. Yanı sıra ekipler konteyner kentlerin elektrik - su tesisat ve mobilya montaj - tamirat işlemlerini de gerçekleştiriyor. Görevli 30 personel ile birlikte Kağıthane Belediyesi'ne ait 2 çöp sıkıştırma aracı, 2 ekskavatör, 4 bekoloder, 1 vidanjör, 1 kamyon, 2 arazöz sahada aralıksız görev yapıyor.

ybqgscakmb40tInolfnz67ez.jpg

qgmbjue5ouxerk83ia4zszbd.jpg

kah5otdeglhlnpxzmxk92pbo.jpg

0ysm1jhjgllwvhotnoicueqf.jpg

znvopaxest9hbp2lrhlfuuqj.jpg

arlkhdhvqmysyx4gw90ptnvm.jpg

Imeaj6zkpoysjt1cgztnkdc3.jpg

xtfdvurvf25aenz3ciswlmem.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.