Engelsiz Sanat Topluluğumuza Polonya’dan 7 Madalya!

Engelsiz Sanat Topluluğumuza Polonya’dan 7 Madalya!


Uluslararası Para Dans Polish Open Turnuvası, 17-19 Haziran 2022 tarihleri arasında Polonya’nın Lomianki şehrinde düzenlendi. 13 ülkeden 57 sporcunun katıldığı turnuvada Beşiktaş Engelsiz Sanat Topluluğu sporcularımız, 2 altın, 4 gümüş, 1 bronz olmak üzere toplam 7 madalya kazandı.

Barış Bayraktar, Tek Erkekler Serbest Stil Klas 1 ve Tek Erkekler Standart Latin Klas 1 kategorilerinde birinci olarak 2 altın madalya kazandı. Abdulkadir Ünal, Klas 2 Standart Latinlerde üçüncü, Tek Erkekler Serbest Stil Klas 2’de ikinci olurken partneri Nezihe Koçak Ünal ile yarıştığı Duo Serbest Stil Klas 1 ve Duo Latin Klas 1 kategorilerinde gümüş madalya kazandı. Gizem Sarıgöl ise Non-IPC olarak yarıştığı Tek Kadınlar Standart Latin Klas 1 kategorisinde aldığı gümüş madalya ile takımına destek oldu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada sporcularımızı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.