Evinizi Aydınlatan Şık Lambader Modelleri Shuev’de!

Evinizi Aydınlatan Şık Lambader Modelleri Shuev’de!

Aydınlatma öğeleri hem de iç hem de dış mekanlarda pek çok farklı şekilde karşımıza çıkar.

Aydınlatma öğeleri hem de iç hem de dış mekanlarda pek çok farklı şekilde karşımıza çıkar. En çok kullanılan aydınlatma türü tavan aydınlatmaları iken, dekoratif ürünlere de sıkça kullanılıyor. Dekoratif aydınlatmaların başında ise köşe lambaları geliyor. Bunların yanı sıra lambaderler de oldukça popüler ürünlerdendir.

Lambader, genellikle ayaklı, yerden yüksekliği ayarlanabilen, taşınabilir bir aydınlatma ürünüdür. Salonlarda, oturma odalarında ve yatak odalarında sıklıkla karşımıza çıkabilen aydınlatma araçlarındandır. Genellikle tasarım ürünleri oldukları için yüksek fiyatlı olan bu ürünler, odalarımıza şıklık katmaktadırlar. Klasik, tavandan aydınlatma ile aydınlatılan salonlara, eklenecek bir lambader modelleri çok daha romantik bir ortam oluşturacaktır.

Salonlar için üretilmiş çok şıklambader modelleriolduğu gibi, çocuk odaları için üretilmiş çok eğlenceli lambadermodelleri de vardır. Her renkte, her kumaşta, her malzemeden yapılmış lambalardan zevkinize uygun olanı hem yapı marketlerden hem de internet üzerinden kolayca beğenip sipariş edebilirsiniz. Dekorasyon amaçlı, çiçek şekilde modeller, örgü modeller, ahşap ya da metal figürler, renkli camlardan oluşan modeller, kumaş modeller ve üzerine istediğiniz resmi bastırabileceğiniz modern modelleri de mevcuttur. Lambader modelleri tek ayaklı ya da üç ayaklı olarak üretilebilirler. Okuma lambası olarak da kullanılabilir. Evinizde bir okuma köşesi ve okuma koltuğu ya da bir sallanan sandalyeniz varsa bu tarz dinlenme köşelerine ekleneceklambader modelleri ile keyfiniz daha da artabilir. Koltuğunuzun hemen yakınından gelen bir ışık kitabınızı direkt aydınlatacağı için gözleriniz yorulmayacaktır.

Modern görünümlü lambaderler tercih edilebildiği gibi, retro görünüme sahip canlı renk tonlarındaki lambaderler de günümüzde son derece popüler ürünlerdir. 3 ayaklı lambader genellikle ahşap malzemeden üretilen 3 adet ayağa ve bir şapkaya sahip oluyor. Bu görünümünden dolayı ona tripotlambader de denebiliyor. Tripotlambaderler şık görünümleri ile özellikle salon mobilyalarının yanında oldukça dekoratif bir görüntü oluşturuyorlar. Eğer lambader satın almayı planlıyorsanız birbirinden farklı seçenekleri ile ucuz lambader modellerine göz atabilirsiniz.

Siz de Shuev’iziyaret ederek online alışverişavantajlarının tadını çıkarın!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.