Eyüpsultan Belediyesi Tam Bana Göre Festival'de

Eyüpsultan Belediyesi Tam Bana Göre Festival'de

FESTİVALİN AÇILIŞINI CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN YAPTI

Ankara’da milyonlarca genci coşturacak festivalin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Açılışta konuşan Başkan Erdoğan, "AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımızın düzenlediği festivale hoş geldiniz. Bu festivalin geçen yıl ilkini yapmış, gençlerimizden çok büyük beğeni almıştık. Geçen yıl 1 milyon gencimizin katıldığı festivalin ikincisine katılmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Festivalin Ankaralılara, tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Ankara yaklaşık 300 etkinliğe ev sahipliği yapacak. Birbirinden içerikli programlar icra edilecek" dedi.

FESTİVALDE MATEMATİK EVİ’NE ÖDÜL

Ülkenin her yanından gençlerin yoğun katılımıyla Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleşen Tam Bana Göre Festivali’ne Eyüpsultan Belediyesi de Başkan Deniz Köken’in İstanbul’da bir ilk olarak hayata geçirdiği, öğrencilere matematiği öğretmenin farklı, kolay ve eğlenceli yolunu sunan Matematik Evi, Robot Okulu, Robotik Kodlama, Fen ve Teknoloji atölyeleriyle katıldı. Eyüpsultan Belediyesi’nin standlarına gençler büyük ilgi gösterirken, festivalde matematiğin günlük hayattaki gerçek, eğlenceli ve ilginç taraflarına dikkat çeken Matematik Evi’ne bir de ödül geldi. Ödülü Başkan Deniz Köken’e, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki takdim etti.

GENÇLER FESTİVALDE KONSER, TİYATRO VE SİNEMA GÖSTERİLERİYLE DOYASIYA EĞLENECEK

Festival, bilim adamları ile sanat ve siyaset dünyasından söyleşiler, grafiti sanatçıları, TOGG aracıyla ilgili sunumlar, THY simülasyonu ve sanal gerçeklik etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin en büyük gençlik festivali özelliğini taşıyan Tam Bana Göre Festivali’nde müzik dinletileri, konserler, genç sanatçıların sahneleri, tiyatro, sinema ve e-spor etkinlikleri de gerçekleştirilecek.

uzj50tqqccmvhdIiogjtkyxe.jpg

8nybcbsozdayn3fgulmgrakf.jpg

f1plran2rx8zy0sxlmd9kgod.jpg

6fndujtgfawrrdqtzvcsvh5k.jpg

6pnsoe0azqtrg45y1Ikinfce.jpg

yr7ltodzIcxvkulvaho5ep0a.jpg

nqvpajqpbv428ms3cryhsjoc.jpg

olf7r8byk56zj91uxuvjhcsw.jpg

oz9louj7xstxryq6c3tswb45.jpg

mrunagl65byumvpxpvjIy73z.jpg

8kboxuvdme1jv5f3ohlxrcyc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.