Güngör Geçer 15 ilçenin muhtarlarıyla bir araya geldi

Güngör Geçer 15 ilçenin muhtarlarıyla bir araya geldi

Güngör Geçer15 ilçenin muhtarlarıyla bir araya geldi

 

Muhtarlar Günükutlamalarında; dayanışma, iş birliği, ortak akılla çalışma mesajı verildi.

 

Güngör Geçer:“Muhtarlık gönül işidir. Muhtarlarımız gönülden hizmet ediyor.”

 

40, 45, 50yıldır hizmet eden muhtarlara plaket…

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, Muhtarlar Günü nedeniyle 3 günüst üste gerçekleştirilen 3 ayrı etkinlikte muhtarlarla bir araya geldi.

 

ADANA İÇİNORTAK AKILLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Muhtarlar Gününedeniyle ilk olarak Kozan ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Güngör Geçer,daha sonra Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam, Aladağ, Ceyhan, İmamoğlu,Karaisalı, Karataş, Pozantı ve Yumurtalık ilçelerinin muhtarlarıyla kutlamaprogramı gerçekleştirdi. Güngör Geçer 3. gün ise Saimbeyli, Feke ve Tufanbeylimuhtarlarıyla buluştu, Adana için ortak akılla, dayanışma ve iş birliği içindeçalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Güngör Geçerüç kutlamada da uzun yıllar aralıksız muhtarlık görevini sürdüren muhtarlaraplaket verdi.

 

HER BİRMUHTARIMIZIN TECRÜBESİ, BİLGİSİ VE BİRİKİMİ BİÇİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Muhtarlarınher birinin tecrübesinin, birikiminin kendileri için çok önemli olduğunusöyleyen Güngör Geçer, 40, 45, 50 yıldır başarıyla görev yapan muhtarlaraplaket verdiklerini belirtti. Muhtarların bilgi birikimlerini öncelikle gençmuhtarlarla paylaşmasını, sonra da kendileriyle istişare etmelerini isteyenGüngör Geçer, böylece birlikte daha güzel hizmetler yapacaklarını ifade etti.

Kırsalilçelerde gerçekleştirilen kutlamalarda muhtarlara hitap eden Güngör Geçer şunlarısöyledi: “Muhtarlarımız bizim için çok kıymetli. Mahallede komşusunun, mahallesakinlerinin derdiyle dertlenen, sıkıntılarına ortak olan, iyi gününde, kötügününde hep yanlarında olan insanlardır muhtarlar. Muhtarlık gönül işidir. Buişi gönülden yaptığınız için yüreğinize, gönlünüze sağlık diyorum. Hepinizbizim yol arkadaşlarımızsınız. Halkımıza, vatandaşlarımıza verdiğiniz hizmettendolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

 

BÜTÇEGÖRÜŞMELERİ ÖNCESİNDE MUHTARLARDAN TALEPLER ALINACAK

Mahallelerdeyapacakları çalışmaların tamamını muhtarlara danışarak ve muhtarlarla görüşerekplanladıklarını, yaptıklarını anlatan Güngör Geçer konuşmasını şöyle sürdürdü: “Dairebaşkanlarımıza, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ocak ayında yapılacak bütçegörüşmeleri öncesinde önce muhtarlarımızla görüşülmesi için talimat verdim. Herbir muhtarımızdan ayrı ayrı talep alacaklar. Sizin sıkıntılarınız, yapılmasıgereken işler neyse, daire başkanlarımıza notlarınızı aldıracaksınız. Vatandaşiçin acil olan ne sorun varsa öncelikli olarak onlar not alınmalı. Bunlarmutlaka önceden planlanmalı.”

 

HALKA HİZMETEDERKEN AYRIM YOK

Hermahalledeki, köydeki engelli vatandaşların, tekerlekli sandalye ile evlerininönüne gidebilecekleri şekilde yolların yapılması gerektiğini de kaydeden GüngörGeçer, bunların hepsini önceden planlayarak yapacaklarını bildirdi. Bu vebenzeri konularda muhtarlara önemli iş düştüğünü belirten Geçer, vatandaşınsorunlarını çözerken ve hizmet ederken ayrım yapmadan hareket ettiklerinisöyledi.

Güngör Geçermuhtarlara kulak vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

2kmo48pnw1cycxvgdy6gnsuq.jpg

z8ws3atvvexhdkpsmrtpkgqm.jpg

4tIcs1rwv2bsqflwpxcibm6z.jpg

nuhwz3psjed6jbmluy1xxq4e.jpg

ughhIzq7wsp29pjtf4b6dkzy.jpg

vfjy4n2aqdmunw1ctrbxgzuz.jpg

hwtu7Iyqie4jcdz2vw1bcaln.jpg

pfzsr4f97cqsy35yIhtkurez.jpg

2kbkemcy9zjtayrqxwrdc0p7.jpg

jylt1lgpyvot3nbfve7soejx.jpg

u3hrxgcmw9jko1c45Igw6drf.jpg

soruacst7Iehkwoelp4bzgwk.jpg

jawo25x0nniqe73vxksIwyhz.jpg

cqxtpxvmgkms4v7pan2en5jy.jpg

epvefom4j2knjrmtaxdIgszh.jpg

odq95gjrahs1l0qcwtmylb6c.jpg

jotvgzu7yjngvyh8mcprdlur.jpg

rgwahyrkq7u46aqj9yl0gccf.jpg

mnsyducgw7d5ktpquofbio9y.jpg

louavdptjvex87enqifgzy9z.jpg

rj41skauzqbp9dfeohbu6ggv.jpg

19chx8afgjdqimo56vlmcbId.jpg

fvyuawnefjrcskmjz1oxu3wp.jpg

cseiskwr1hn8bwpfkur2jga3.jpg

wktrj4xI9klobzahyn0hlqwm.jpg

phjglf48ytpm9vvm0ubdqrno.jpg

Kaynak:İSTANBUL SES

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici ifadeler veya imalar ile inançlara yönelik saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.