Eyüpsultan Buz Pisti açıldı

Eyüpsultan Buz Pisti açıldı

“HER SPOR BRANŞINDA OLACAĞIZ”

Çocukların, gençlerin ve vatandaşların yararlanabileceği Eyüp Park AVM’de Eyüpsultan Buz Pisti’nin açılışını yapan Başkan Deniz Köken, “Buz pistimiz hayırlı olsun diyorum. Burayı yarıyıl tatilinde görmüştük. Alışveriş merkezlerinde çocuklarımız ile buluşuyorduk. Burası boştu, atıl kalmıştı, işletememişlerdi. Bende burayı kiraladım. Burayı bölgemizin bütün sporcularına açtık, çocuklarımıza açtık. Çok ciddi bir katılım olduğunu görüyorsunuz. 700 tane spor okulumuza müracaat var. Bunların hepsi ile ilgileneceğiz. Çok da güzel olacak. Hem binicilik var hem buz pistimiz var. Kayma alanımız var hem okçuluk hem yüzme var. Her dalda olacağız inşallah bundan sonra” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZIN FARKLI SPOR BRANŞLARINDA LİSANSLARI OLSUN İSTİYORUZ”

Spora verdikleri önemi vurgulayan Başkan Deniz Köken, “Binicilik ve buz pistine çok önem veriyorum. Her ikisini de bu bölgemizde çocuklar üzerinde yarışmacı çıkaracağız, çıkarmak istiyoruz. Bütün çocuklarımızın bütün yaz spor okullarımızda bizi takip edip katılmalarını istiyorum. Bunların sayısını çoğaltma sebebimiz bizim çocuklarımızın liseyi bitirdiğinde branşlarda lisansları olsun istiyoruz. Ne olursa olsun doktor olur, hakim olur. Liseyi bitirdiğinde lisanslı sporcu olsun. Bu da bunlardan bir tanesi olacak” şeklinde konuştu.

Buz pistinin açılışında uluslararası yarışmalara katılan 10 buz pateni sporcusu da bireysel performanslarını sergiledi.

ix3nb8tznu6plhsuwm10rqof.jpg

h0p9vrtzo8sdiulxcyabjf4I.jpg

lcakua4Ix927zurbyn1jhfws.jpg

vazcsfb86jgxn0wmjlhpztpk.jpg

vzaplqhagwnyg1lkrw7cpkdI.jpg

dvguef0af6gcbquo95zdbnhq.jpg

7en3djhmfyjmwyrzcov694eI.jpg

nb7fvj8pkulrqqmbp41ufdxo.jpg

gks8jzxktfadhew0nymaIrgw.jpg

bjvdf67zku9jnatIwcgysqor.jpg

zwlzpjuyxk7nhlvofeq2vd35.jpg

jIh0wu1t6e2aff9vrq8vzpmt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.