Eyüpsultan’da doğanın kucağında kahvaltı keyfi

Eyüpsultan’da doğanın kucağında kahvaltı keyfi

Eyüpsultan Belediyesi’nin dört mevsimin ayrı bir güzel yaşandığı Kurt Kemeri’nde bulunan sosyal tesisi Cafe Kurtkemeri ise şehrin gürültüsünden uzak, doğanın kucağında, huzurlu ve nezih ortamıyla alternatif bir kahvaltı seçeneği sunuyor.

HER BÜTÇEYE UYGUN KAHVALTI TABAĞI

Ailesiyle birlikte güne güzel bir kahvaltı ile başlamak isteyenler için Cafe Kurtkemeri, her bütçeye uygun kahvaltı tabağıyla Eyüpsultan’ın misafirlerini unutulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

10’DAN FAZLA KAHVALTILIK ÇEŞİDİ

Kahvaltı tabağında bulunan 10’dan fazla kahvaltılık çeşidi ve isteğe göre tercih edilebilen su böreği, menemen, sucuklu ve kaşarlı omlet, sosis tabağı, peynir tabağı, sahanda yumurta, kaşarlı ve sucuklu tost gibi farklı lezzetleri ile tadı damağınızda kalacak bir kahvaltı deneyimi sunuyor.

Hafta içi 08:30 – 17:00 haftasonları ise 08:30 – 19:00 saatleri arasında hizmet veren Cafe Kurtkemeri’nde kahvaltı yapmak için 0212 360 36 09 numaralı telefondan bilgi alınıp rezervasyon yaptırılabiliyor.

g5jo9gszi3maywrt4ps1vwba.jpg

x5gc8wfvxIna3esyvsjf4lur.jpg

zcmyigsatnrwjvw0px15s4zm.jpg

knIqj5xblwevaqgr1pbtklyt.jpg

0o4dkvgm6hmqajgwykrtzhby.jpg

oecruvbams3fztvjq46ujg1p.jpg

iyzrekkezhwj9hsrIgg20pmw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.