Eyüpsultan'daki amatör kulüplere nakdi destek

Eyüpsultan'daki amatör kulüplere nakdi destek

Eyüpsultan Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ali Rıza Yavuz ile 23 Amatör Spor Kulübünün yöneticileri, Başkan Deniz Köken’e göreve geldiği günden bugüne kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Eyüpsultan Amatör Spor Kulüplerinin yöneticileri Başkan Deniz Köken’in bugüne kadar kendilerine 620 bin TL maddi destekte bulunduğunu belirterek, "Sadece maddi destek değil, sahaların düzenlenmesi, yeniden yapılandırılması, tesisleşme, malzeme desteği, maçlara giderken otobüs temin edilmesi gibi daha birçok konuda desteklerini bizlerden hiç esirgemedi. Bu anlamda her zaman yanımızda olan başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik" dediler.

Eyüpsultan’da gerek bireysel gerekse kulüp bazında her zaman sporun ve sporcuların yanında olmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Deniz Köken ise, "Gençlere sahip çıkmak, topluma kazandırmak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz. O yüzden gençler için birçok projeyi hayata geçirirken, gençlerle ilgi alaka kurma anlamında da amatör spor kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretlerinden dolayı kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

qdpmq2fafvdjwIht7ouogrcz.jpg

oukoyc8svisdbcvxjnfph9z6.jpg

rf6ehb5uw7azgpjdecsubqzn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.