Eyüpsultan Gençlik Merkezi gençleri geleceğe hazırlıyor

Eyüpsultan Gençlik Merkezi gençleri geleceğe hazırlıyor

Eyüpsultanlı gençlerin zeka, beceri ve kültürel olarak tam donanımlı olarak yetiştirilerek geleceğe daha umutlu bakmalarını sağlamak, bu sayede özgüven sahibi başarılı bireyler yetiştirmek amacıyla hizmet veren merkezde 9 – 10 ve 11. sınıf öğrencileri için okul takviye kursları, atölye ve kulüp çalışmaları, bireysel rehberlik hizmeti ile gezi ve kültürel faaliyetler kampları düzenleniyor.

Merkezde 12. sınıf öğrencileri için ise uzman kadro eşliğinde TYT ve AYT sınavlarına hazırlık kursları, konu anlatımları, deneme sınavları ve analizleri, bireysel ders çalışma programları, soru çözüm saatleri, birebir rehberlik hizmeti ile etüt çalışmaları yapılıyor.

Bu arada öğrenciler için akademik dersler dışında sanat atölyeleri de mevcut. Öğrenciler dersler dışında atölyelerdeki etkinliklere de katılabiliyor.

Her biri alanında uzman 11 branş öğretmeni ve 4 sanat eğitmeninin görev yaptığı gençlik merkezinde 6 derslik, 2 sanat atölye sınıfı ve 1 etüt sınıfı bulunuyor.

Haftada 5 gün eğitim verilen merkezde dersler hafta içi 10:15 - 16:50 saatleri arasında, hafta sonu ise 09:15 - 14:20 ve 14:30 – 17:50 saatleri arasında düzenleniyor.

Kayıtlı 400 öğrencisi bulunan merkezdeki eğitimlere katılmak isteyenler için kayıtlar devam ediyor.

“BURANIN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMEZ”

Birçoğu küçük yaşlarından bu yana Eyüpsultan Belediyesi’nin eğitimlerine, aktivitelerine katıldıklarını belirten öğrenciler, "Akademik olsun, sportif olsun, dersler yönünde olsun buranın faydaları saymakla bitmez. Öğrenciler için büyük bir nimet. Burada eğitimler ücretsiz olduğu halde öğretmenlerimizin hepsi çok iyiler. İyi bir eğitim almamız için bizlerle çok ilgileniyorlar, konu anlatımları çok güzel. Anlamadığımız konuları hiç bıkmadan tekrar tekrar anlatıyorlar. Eğlenceli aktiviteler de oluyor. Bize bu hizmetleri tamamen ücretsiz olarak verdiği için belediyemize çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

Eyüpsultan Gençlik Merkezi’nde devam eden eğitimlere ilgili detaylı bilgiye 02124401549 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

ebo9wvkzqrp2jlcbksn7sexh.jpg

osb2wthde3dxaiutz6vocc1l.jpg

ws20wvdmz4ljdjqtkqnaxfuu.jpg

hd0fwe8rofm9a31iw4rcotxe.jpg

jqbktwpyqo6xrfd9iavpf28m.jpg

givzohcs0wluzIkxnbmnr2yq.jpg

fq5bzwkybqu7oovfpphzdjwc.jpg

kway6bx2zqdfnj7vplcejs9a.jpg

rlmetnsaohfpnbvqfjxt7a6u.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.