Eyüpsultan olası afetlere hazır! ESAY ekibi eğitimi tamamladı

Eyüpsultan olası afetlere hazır! ESAY ekibi eğitimi tamamladı

Olası afetlere karşı müdahale eğitimi, yangına müdahale eğitimi gibi birçok eğitimi başarıyla tamamlayan ESAY, orman yangınları ile mücadele için daha önce Manavgat ilçesine yardımda bulunmuş, Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketi sonrası 13 personelden oluşan ekiple yaraları sarmak, yardım ve destekte bulunmak için bölgede görev almıştı.

Eyüpsultan Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ayrıca 20 personeliyle, Türkiye Afet Müdahale Planı sistemi içerisinde yer alabilmek, ortak standartlar getirerek afet ve acil durumlara ilişkin faaliyetlerde katılım, iş birliği, koordinasyon, etkililik ve verimliliği artırmak amacıyla verilen ve yaklaşık 3 ay süren eğitimlere katıldı.

Büyük bir titizlik ve ciddiyetle sürdürülen eğitimlerin sonunda, standartların belirlenmesi, koordinasyonun sağlanabilmesi, kalitenin arttırılması ve sürekliliğinin korunması için uygulanan AFAD akreditasyon sınavını da tamamladı.

ithrfqom1y6hag4z8alkoxj9.jpg

ynsjaubyk2zcaxnIpu1ept7s.jpg

judy2hrgtmwolqhaz3mbe4os.jpg

3yrmwnqg98onrh7kezl5u2ac.jpg

wqou63Inrsqv2jozlpemigyc.jpg

hwdxhedykoa1czms2n6fcaej.jpg

p6fnht3kci0ofbnxdpya1hms.jpg

l2pj6vmndeuya379qxetdszj.jpg

neaqIqxj6ikmgdxu8pcryysf.jpg

km0wxnc7gsd4wosgvyzldahp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.