Eyüpsultan’da, Saim Diken projelerini açıkladı

Eyüpsultan’da, Saim Diken projelerini açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eyüpsultan İlçe Başkan Adayı Saim Diken tarafından aday tanıtım ve proje sunum programı düzenledi.

Grant Haliç Restaurant’da düzenlenen programa ilçe örgütü yoğun bir katılım sağladı. Delegelere ve ilçe örgütüne seslenen Saim Diken, ‘‘Arkadaşlar yüzünüz gülsün artık Eyüpsultan’da İktidara yürüyoruz. İnanın ki başaracağız, ben buna inanıyorum, Saim Diken olarak da bunun sözünü siz değerli arkadaşlarıma veriyorum.’’ diye konuştu.

DİKEN: ‘‘BİZ BİR AİLEYİZ AİLE OLMANIN GEREĞİNİ DE YERİNE GETİRECEĞİZ’’

Projelerini tek tek anlatan Saim Diken, Eyüpsultan’ı birlikte yönetecekleri söyledi. Diken, ‘‘Benim hiçbir arkadaşıma karşı kırmızı çizgim yok asla ve asla da olmayacak. Eyüpsultan’ı hep birlikte yöneteceğiz, biz bir aileyiz aile olmanın gereğini de yerine getireceğiz.’’ dedi.

‘‘ŞEFFAFLIK ANA İLKEMİZ OLACAK’’

Yapamayacağı hiçbir işin sözünü vermediğini vurgulayan Saim Diken konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘‘Sizlere asla ve asla yalan söylemeyeceğim, sizleri kandırmayacağım, yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü de sizlere vermiyorum. Şeffaflık ana ilkemiz olacak, hesap verebilirlik ana ilkemiz olacak. Her ayın ilk haftası örgüt toplantılarımızı yapacağız. İlçe saymanı arkadaşımız gelecek orada her ay örgüte hesap verecek, her kuruşun hesabını vereceğiz. Sizlere ayrıca ilçe merkezimizde asılı olarak da

‘‘GENÇLERİMİZİN VE KADINLARIMIZIN DAİMA YANLARIN DA OLACAĞIZ’’

Gençlik Kolları’nın alışılmışın dışında örgütleneceğini söyleyen Saim Diken, ‘‘Gençlik Kolları’mız kendi bağımsız çalışmalarını yürütecekler. Tabi ki bu saygı ve sevgi çerçevesin de ilerleyecek bizler de gençlerimizi destekleyeceğiz. Okullarda ve çalışan gençler için de örgütlenecekler, okul komitelerimiz olacak. Daha da büyüyerek büyük bir aile olacağız. Eyüpsultan’da ve Türkiye’de mutlaka iktidar olacağız. Kadın Kolları’mız bir taraftan partimize kadınlarımızı kazandırırken kendi alanların da bulunan STK’larla iç içe olacak. Örneğin kadın kuruluşları ile yakın temas da olacak ve en önemlisi okul aile birliklerin de etkin görevler alacaklar ve çalışmalar yürütecekler. Bizler de elimizdeki imkanlarımızı kullanarak onların yanların da olacağız destekleyeceğiz.’’ diye konuştu.

‘‘UMUTLARIMIZ DİRİ, YARINLARIMIZ ÇOK GÜZEL OLACAK’’

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Saim Diken, tüm ihtisas komisyonlarının aktif olarak çalışmalarını yürüteceklerini belirtti. Diken konuşmasını şöyle tamamladı: ‘‘Değerli yol arkadaşlarım; umutlarımız diri, yarınlarımız çok güzel olacak. Eğitim, kültür, sanat, hukuk, emek, sağlık, esnaf ve iş insanları başta olmak üzere yerel yönetimler komisyonumuzu oluşturacağız. Bunun yanı sıra yine Danışma Kurulumuz çalışmalarını yapacak. Mahalle temsilciliklerimiz mesai saatleri için de kesinlikle aktif olacak ve her mahallenin temsilciliği ve yönetim kurulu olacak. Mahalle üyeleri seçimlerini kendi için de yaparak yönetimlerini oluşturacaklar. Bununla da yetinmeyeceğiz hızla kentleşen ilçemiz Eyüpsultan ilçesinde mahalle içinde yer alan sitelerde site örgütlenmelerimiz ve sokak birimlerimizi de oluşturacağız ve inanın yol arkadaşlarım CHP’mizi mutlaka iktidar yapacağız. Hayatın her alanın da var olacağız. Gelişen hızlı teknolojiden de yararlanarak insan gücümüzü artıracağız. Sonunda yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda Eyüpsultan ilçemizde sosyal demokrasi ordusunu kurmuş olacağız. Sizlere söz verdiğim gibi inanıyorum ki biz kazanacağız. Büyük ailem CHP’si kazanacak işsizliği, yoksulluğu yeneceğiz. Eyüpsultan’da ve Türkiye’de iktidar olacağız. Bu kutlu yürüyüşümüz hayırlı uğurlu olsun. Beni kırmayarak davetime katıldığınız ve beni dinlediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız.’’

1-006.jpg3-005.jpg4-004.jpg5-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.