Eyüpsultanlı gençler Buray konseriyle eğlendi

Eyüpsultanlı gençler Buray konseriyle eğlendi

Eyüpsultan Belediyesi, Gençlik Festivali ve Sünnet Şöleni'ni buluşturan muhteşem bir organizasyona imza attı.

Eyüpsultan Belediyesi, Gençlik Festivali ve Sünnet Şöleni’ni buluşturan muhteşem bir organizasyona imza attı.

Alibeyköy Stadı’nda gerçekleşen organizasyonda Türk popunun sevilen ismi Buray sahne aldı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in katılımıyla gerçekleşen festivalde gençler, Buray’ın seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi.

YAZA MERHABA” KONSERİ

Festivalde yaptığı konuşmada Başkan Deniz Köken, yoğun bir eğitim döneminin ardından tüm gençlerin tatili, dinlenmeyi ve eğlenmeyi hak ettiğini söyledi.

Etkinliğin hem bir “Yaza merhaba” konseri olduğunu hem de bu vesileyle tatil öncesi sünnet merasiminin de gerçekleştirildiğini dile getiren Deniz Köken, şu ifadeleri kullandı:

“500 çocuğumuz bugün sünnet elbiselerini giydiler, Eyüpsultan’da dualarını yaptık, Boğaz turunu yaptırdık, şimdi de buradalar. Onları ve velilerini tebrik ediyoruz, sizlerin de geleceği daha parlak olsun inşallah.

Daha güzel okullarda daha güzel bölümlerde Eyüpsultanımızı, Alibeyköyümüzü temsil edersiniz, ailelerinizin yüzünü güldürürsünüz diye düşünüyorum.”

ALİBEYKÖY’E İKİ YÜZME HAVUZU”

Bundan sonraki süreçte Eyüpsultan’da neler yapmak istediğinden de bahseden Deniz Köken şöyle devam etti:

“Alibeyköy ve Eyüpsultan bölgelerinde mutlaka birer tane spor salonumuzun olması lazımdı, bunlarla ilgili çalışmaya başladık. Mutlaka bu bölgede iki tane yüzme havuzumuzun olması lazım. Onun da proje çalışmalarına başladık, önümüzdeki aylar içerisinde sizlerle paylaşacağız inşallah.

Eyüpsultan’da ilkokul bitmeden herkes yüzmeyi öğrenecek inşallah. Kurs merkezlerimizin kapasitesini büyüteceğiz, daha merkezi yerlere toplayıp daha çok kalifiye hocalarla daha fazla kişiye hizmet vermeye gayret edeceğiz.”

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE 343 ADET BİSİKLET 686 ADET TABLET HEDİYE EDİLDİ

Ayrıca festival kapsamında, okullarında sınıf birincisi olan 4. ve 8. sınıf öğrencilerine toplam 343 adet bisiklet, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere ise 686 adet tablet hediye edildi.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımını atan çocuklar da, kendileri için düzenlenen şölen sonrası yaptıkları vapurla Boğaz gezisinin ardından aileleri ile birlikte Buray konserine katıldı.






























































































HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.