Gaziosmanpaşalılar Konserlerle “Yaza Merhaba” Dedi

Gaziosmanpaşalılar Konserlerle “Yaza Merhaba” Dedi

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Yaza Merhaba Konserleri’nde sahne alan Allame, Grup Koliva, Leyla Erten ve Serkan Can sevilen şarkılarını Gaziosmanpaşalılar için seslendirdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Yaza Merhaba Konserleri kapsamında sevilen sanatçıları ilçe halkıyla buluşturdu. Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen konserlere 7’den 70’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Her akşam farklı bir ismin sahne aldığı konserlerde sanatçılar sevilen eserlerini Gaziosmanpaşalılar için seslendirdi.

VATANDAŞLAR KONSERLERE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Konserlerin ilk gününde Rap müziğin ünlü ismi Allame gençlerle buluştu. Coşkulu geçen konserde gençler, Allame’nin şarkıları eşliğinde doyasıya eğlendi. İkinci gün ise sevilen müzik grubu Koliva, kemençesi, tulumu ve birbirinden güzel türküleriyle dinleyenlere müzik ziyafeti sundu. Yaza Merhaba Konserleri’nin üçüncü gününde Leyla Erten, son gününde de Serkan Can Gaziosmanpaşalı müzikseverlerle buluştu. Her iki sanatçı da güçlü sesi ve yorumuyla büyük beğeni topladı. Hep bir ağızdan şarkılara eşlik eden vatandaşlar, hem eğlenceli vakit geçirdi hem de yaza merhaba demenin keyfini yaşadı.


Kaynak: Gaziosmanpaşa Belediyesi












HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.