GEÇ GELEN KARA ERKEN MÜDAHALE

GEÇ GELEN KARA ERKEN MÜDAHALE

Kâğıthane’de, Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yönetiminde geceden başlayan karla mücadele çalışmaları 150 kişilik ekiple ilçenin ana cadde ve ara sokaklarında sürüyor. Belediyeye bağlı 25 kamyon, 25 kepçe ve 6 tuzlama aracı sahada 24 saat boyunca görev yapıyor. Belediye, yolda oluşabilecek buzlanmaların önüne geçmek için de 5 bin toz tuz stokladı. Acil durumlar için de vatandaşlar belediyenin 444 23 00 numaralı çağrı merkezini arayarak kar temizleme talebinde bulunabiliyorlar.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, karla mücadele çalışmalarını gece boyunca Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nden koordine etti. Başkan Öztekin: '' Karın ulaşımı olumsuz etkilemesi halinde önceliğimiz hastalık, doğum, ölüm vakalarının yaşandığı sokakları açmak olacak. Kar yağışı ile birlikte yoğun şekilde hissedilen soğuklardan etkilenmemeleri için evsiz vatandaşlarımız, çevredeki otellere yerleştirilecek. Evsiz vatandaşlarımıza belediyemizin aş evinden sıcak yemek servisi yapılacak. Kıyafet ve banyo ihtiyaçları giderilecek. Sokak hayvanlarını da unutmadık. İlçemizdeki 250 farklı besleme noktasına düzenli olarak kedi ve köpek mamaları bırakıyoruz. Ağaçların yoğun olduğu bölgelere ise kuşlar için yemler konuldu.'' dedi.

amvf1upnlnrzysghxlj93caq.jpg

n76Iqlauq8xdpcwgfkvujoda.jpg

qe4vfdcn3ioamapjwebkbwxg.jpg

xzoioIuvyebh3cb1a84tqwzy.jpg

purlj7ncksxnybcfiskvhtva.jpg

enjmzy2xbpf65fvkgIlau8tm.jpg

rqhditdoufbnyzxvwpcwspb3.jpg

vj51armbIhqxprnptdou4v97.jpg

972w3dxeuwatyky0lbon1imf.jpg

str5ne0ouzukvq9ebjbvamjq.jpg

o3ysjfmehni2blkad7Iwkqtr.jpg

8xwsaI0xoymdpuub1q9rekdi.jpg

qw3razzucjIday87pktoeqwn.jpg

tgtwqaazlpmy2pzvx3sId0bd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.