GENÇ VADİ AÇILDI

GENÇ VADİ AÇILDI



Kağıthaneli gençler için Genç Vadi hizmete açıldı. İçerisinde Genç Girişimci ve Proje Üretim Merkezi, Siber Güvenlik ve Kodlama Merkezi ile Millet Kıraathanesi barındıran Genç Vadi; coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Genç Vadi’de yapılacak çalışmalarla ilgili: ‘’ Burası yepyeni fikirler ve projelerle ilçemizi bir adım öne çıkaracak. Genç Girişimci ve Proje Üretim Merkezi, 18- 30 yaş arası girişim fikri olan ve kurumsallaşmak isteyen girişimci adaylarına hizmet verecek. Girişimcilere fikrinin olgunlaşma aşamasında, kuruluş ve kurumsallaşma süreçlerinde destek sunacağız. Siber Güvenlik ve Kodlama Merkezi’nde; web tasarımı ve mobil uygulama yapabilen, oyun yazabilen, yapay zeka teknolojilerine hakim, bilişim sistemlerinin korunmasını sağlayan, bilişim suçları ile ilgili teknik analiz yapan, siber ağların kontrollerini sağlayan kişiler yetiştireceğiz. Ayrıca Millet Kıraathanesi’nde 20 bini aşkın kitabımız bulunuyor. Okuma alanları ve atölyeleriyle öğrencilerimizin kaynak kitap arayışındaki yeni adresi burası olacak. Hem kitaplara erişecek, hem ders çalışabilecek hem de yeni arkadaşlar edinebilecekler.’’ diye konuştu.

Kağıthane Merkez Mahallesi Kaymakamlık Meydanı’nda bulunan Genç Vadi haftanın her günü genç misafirlerine hizmet verecek.

bx3vefrjch0uzavtmokgxmwu.jpg

zcnqffopnx2u7rdgd8zck9ab.jpg

xuaI60jkl23of7zaseqotpgk.jpg

3g5dxcekf4abjtnuayyp2je6.jpg

o80hkxtapdzn4vbtcggwnik7.jpg

3awfo4lozm09brv8zbId2yiw.jpg

85ksfyzonghglsrp4rp1bzu7.jpg

bj5wrmodx6czljpgnzeyno2t.jpg

d8jnnvlfothorecm4vfc6dtw.jpg

93tbbfqezhyo510gjxmrcm7r.jpg

ygkfvrvquro4dcmblf5iq8j2.jpg

iuqa0ubhozmtjlocnfwv4wyt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.