GENÇLİK ÖDÜLÜ BAŞKAN ÖZDEMİR’E VERİLDİ

GENÇLİK ÖDÜLÜ BAŞKAN ÖZDEMİR’E VERİLDİ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca 5-9 Ekim tarihleri arasında Ankara'da bu yıl ikincisi düzenlenen Tam Bana Göre Festivalinin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük gençlik festivali özelliği taşıyan etkinliğe; kendisi de genç olan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de katıldı.

Gençlik Festivali çerçevesinde AK Partili belediyeler arasında düzenlenen yarışmada da dereceye giren belediyeler açıklandı. Gençlere yönelik proje ve yatırımlarından dolayı Başkan Özdemir’ ödüle layık görüldü.

Hem maddi hem manevi olarak destekliyoruz

Bağcılar’da hizmet sıralamasında önceliğini gençlere verdiklerini söyleyen Başkan Özdemir, “İlçemizde ülkesine sevdalı, milli değerlerine bağlı, ahlaklı, inançlı ve başarılı bir nesil yetişiyor. Biz de belediye olarak spordan bilime kadar hayallerinin peşinden koşan bu gençlerimizin hem maddi hem de manevi olarak yanındayız. Projelerimizi hazırlarken onlarla istişare ederek yol haritası çiziyoruz. Onların hayallerini gerçekleştirmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Emeklerimizin karşılığını da aldığımızı birçok platformda görüyoruz. Özgüvenli ve çalışkan Bağcılar gençliğinin önümüzdeki süreçte iyi bir konumda olacağına inanıyorum” dedi.

62 numaralı stant ziyaretçilerini bekliyor

Ülkenin her yanından 3 milyon kişiye ulaşılması hedeflenen festivalde, bilim adamları ile sanat ve siyaset dünyasından söyleşiler, grafiti sanatçıları, TOGG aracıyla ilgili sunumlar, sanal gerçeklik programları, müzik dinletileri, konserler, genç sanatçıların sahneleri, tiyatro, sinema ve e-spor etkinlikleri de gerçekleştirilecek.

Bağcılar Belediyesi de festival alanında kültür, sanat, bilim ve spor içeriklerinden oluşan stant kurdu. Gençlerin ilgisini çekecek olan 62 no’lu stant, 5 gün boyunca misafirlerini ağırlayacak.

efna7tlrivxjgywuhoh8ze0s.jpg

Icpdry2nxcfurlj14umzbhwt.jpg

q23yrpnbgr4jkIiwmubo9qde.jpg

xoszqre8twhjxkaithIflu6q.jpg

rxkj62amwgvatcboIenwzvfd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.