HACI KENAN CAMİ’NİN TEMELİ ATILDI

HACI KENAN CAMİ’NİN TEMELİ ATILDI

Hayırsever İş İnsanları, Kağıthane Belediyesi ve İlçe Müftülüğü’nün destekleriyle Kağıthane’ye yeni bir cami kazandırılıyor.



Hamidiye Mahallesi’nde hayırsever iş insanı Kenan Balta’nın girişimi ve Kağıthane Belediyesi ile İlçe Müftülüğü’nün destekleriyle Hamidiye Mahallesi Fazilet Caddesi sonuna yeni bir cami inşa ediliyor. Cami’nin temel atma törenine Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Mustafa Koç, İlçe Başkanı Serkan Cantürk, İlçe Müftüsü Ramazan Tekin, Muhtar Hüseyin Yamaç ve vatandaşlar katıldı.

Cami 1.050 kişi kapasiteli olacak. Mescit, Kuran kursu, idarehaneler, ortak kullanım alanları, hanımlara ait mahfili ile cami inşaatının bir yıl içinde bitirilmesi planlanıyor.

Törende konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, görevdeki üçüncü yılında Kağıthane’ye 5 cami kazandırdıklarını belirterek; ‘’ Arıcılar Çamlıvadi, Nişantaşlar Ahmeddin ve Vadi İstanbul camilerimizin yapımını tamamladık. Ayazma ve son olarak Hacı Kenan camilerimizi de Kağıthane’mize kazandırıyoruz. Çocuk ve gençlerimiz buradaki kurslarda Kuran’la, ilimle hemhal olacaklar. Çevre düzenlemesini de yaparak; boş vakitlerde oturup dinlenebileceğiniz, sohbet edebileceğiniz bir alan olacak. Caminin yapımını üstlenen hayırsever iş insanlarımızı sizlerin huzurunda bir kez daha tebrik ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul etsin diliyorum.’’ dedi.

Yapımının bir yıl içinde tamamlanması hedeflenen Hacı Kenan Cami’nin projesi Kağıthane Belediyesi tarafından hazırlandı.

6cdbkio08vonyhxupraxqfkq.jpg

rmswbykpeyIogd30nmsu4luv.jpg

bj6g34wpgvsnukkqh0qay7yI.jpg

fwa6qc4lyjpek3zuIdzmvekg.jpg

magbvtqyeulkbn6go73rfsmI.jpg

ie765ymghnrxnc2kthow94vI.jpg

Imqi9cfktz185tehwzyodrpu.jpg

4hxrkeawgtdwrtml3jdxvsp7.jpg

zrngx74bfrsIn9clo8p6dx1e.jpg

8raw49k0xrvfnudyb3ps57vd.jpg

evpyq8c0f2wuat7lzgijwksx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.