HALAY SOKAK PARKI YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

HALAY SOKAK PARKI YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

Hamidiye Mahallesi Halay Sokak Parkı, toplam 2 dönüm arazi üzerinde, içerisinde; çocuklar için 220 m2 oyun alanı, 600 metrekare yeşil alan, aileler için 140 metrelik yürüyüş yolu, 150 m2 spor ve dinlenme alanı olacak şekilde tasarlandı. Parka 100'ün üzerinde ağaç ve 5 bin bitki dikimi de yapıldı. Park 24 saat güvenlik kameraları ile izlenebilirken, parka gelen vatandaşlar ücretsiz internet hizmetinden de yararlanabilecek.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin göreve geldiği günden bu yana park ve ağaçlandırma konusunda büyük mesafe kastettiklerini belirterek; '' İlçemizdeki parkların tamamını yenilerken mevcutlara yenilerini ekledik. Bugüne kadar Yahya Kemal Su Parkı, Sultan Selim Karakol Parkı, Emniyeteler Bosna Hersek Parkı ve Çağlayan Yavuz Selim Parkı'nı hizmete açtık. Hamidiye Halay Sokak Parkı'nı da çok yakında hizmete açıyoruz. Komşularımıza hayırlı olsun.'' dedi.

rlyvcfugp3whx49qbIhp51qu.jpg

jksltzx2k5j7tcnqig4wxoya.jpg

wfnspc3uj2ckkfhetzvnav7I.jpg

p6q7ys50pfzmbkovlnhge3cj.jpg

nyarj0uIzcgppuvxmtaj4wfe.jpg

dzspuwcoarb3unydyw4qvfjq.jpg

gtjn89ideruqvolaaojuklrk.jpg

dxywgfw2thsbuv3tljdnf4g6.jpg

ejxavq9btus0acu3wom4jIld.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.